search
Iedereen stemt volgende week af op Prime Video: veel grote series in aantocht
Series / Release-lijsten

Iedereen stemt volgende week af op Prime Video: veel grote series in aantocht

De eerste week van september wordt afgetrapt met een flinke hoeveelheid nieuwe series.

Hieronder het wekelijkse overzicht met de drie meest opvallende series uitgelicht, inclusief trailer.

Snowpiercer


Verschijnt op: Zaterdag 31 augustus | Release: Seizoen 1-4 | Genre: Thriller / Drama / Sciencefiction

Zeven jaar nadat de wereld in een bevroren woestenij is veranderd, leeft de rest van de mensheid in een voortdurend rijdende trein die de aarde rondreist. Aan boord spelen zich intense klassenstrijd, sociale ongelijkheid en de politiek van overleven af.



FBoy Island


Verschijnt op: Donderdag 5 september | Release: Seizoen 1 - aflevering 6 | Genre: Spelprogramma / Reality-TV / Romantiek | Kijk op: Prime Video

FBoy Island is een humoristisch stijlvol datingprogramma, gepresenteerd door Gwen van Poorten en Jani Kazaltzis. Drie vrouwen reizen af naar een tropische bestemming om daar de liefde van hun leven te vinden. Ze worden vergezeld door een groep mannen die strijden om hun hart, of tenminste dat is wat ze claimen, want niets is wat het lijkt.



The Lord of the Rings: The Rings of Power


Verschijnt op: Donderdag 5 september | Release: Seizoen 2 - aflevering 4 | Genre: Actie / Avontuur / Fantasy | Kijk op: Prime Video

Een tijdperk van vrede komt ten einde en een reeks personages moet de heropleving van het kwaad in Midden-aarde het hoofd bieden. Van de donkere diepten van de Nevelbergen tot de majestueuze wouden van Lindon, het adembenemende eilandenrijk Númenor en de verste uithoeken van de wereld laten deze koninkrijken en personages sporen na die tot lang na hun dood te zien zullen zijn.



Overige series nieuw op Prime Video


Hieronder de overige series die deze week op Prime Video verschijnen.

1 september: Masterchef (seizoen 13) - Spelprogramma / Reality-TV / Eten - Een nationale zoektocht naar de beste thuiskoks van Amerika. Eén van de 50 deelnemers zal uitgroeien tot een culinaire ster en de titel van "Masterchef" in de wacht slepen.

1 september: MasterChef Australia (seizoen 15) - Spelprogramma / Reality-TV / Eten - Enkele tientallen thuiskoks strijden in de Masterchef-keuken om de titel van beste chef, beoordeeld door topchefs uit Australië.

3 en 4 september : No Gain No Love (seizoen 1 - aflevering 3-4) - Komedie / Romantiek - Een relatie met wederzijds gewin tussen een vrouw die trouwt om geen verlies te lijden en een man die trouwt om problemen te voorkomen.

6 september: Cómo cazar a un monstruo (seizoen 1) - Documentaire - Lluís Gros, veroordeeld tot 23 jaar gevangenisstraf wegens seksueel misbruik, vraagt YouTuber en filmmaker Carles Tamayo om een documentaire over zijn leven te maken om zijn imago na de veroordeling te herstellen. Carles stemt toe, in de veronderstelling dat Gros zijn excuses zal aanbieden, maar wanneer hij ziet dat dit niet de bedoeling is en Gros nog steeds vrij rondloopt, probeert hij te achterhalen waarom hij ongestraft blijft.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Heb jij in september een abonnement op Prime Video?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen