search
Nieuwe Netflix Original staat direct in de top 10 en werpt een duistere blik op de mensheid
Series / Nieuws

Nieuwe Netflix Original staat direct in de top 10 en werpt een duistere blik op de mensheid

De nieuwe Netflix-serie Kaos staat sinds enkele dagen online en nu in de Netflix Top 10.

Als je van mythologie en komedie houdt, dan kun je gelijk inschakelen op Netflix. De streamingdienst heeft namelijk een nieuwe Netflix Original online gezet waarin de god Zeus de hoofdrol speelt. De serie staat gelijk in de Netflix Top 10.

Zeus komt van bedenker Charlie Covell, die bekend is van de Netflix-serie The End of the F***ing World. De hoofdrol wordt vertolkt door Jeff Goldblum en er zijn voldoende andere bekende namen te zien.

Prima ontvangen


Op de Tomatometer krijgt Kaos een nette 69 procent na 25 recensies, met een gemiddelde beoordeling van 6,70. De Popcornmeter doet het tot nu toe een stuk beter met 81 procent en op IMDb staat een 7,2 als score.

"Kaos geeft een andere blik op een Griekse mythe die zowel gevat als overdreven is. De serie is niet goddelijk, maar je beleeft er toch een hoop lol aan," luidt de Critics Consensus op Rotten Tomatoes.

Nu te zien


Als je zin hebt om Kaos te kijken, dan vind je de serie nu op Netflix.



De synopsis: Terwijl er onenigheid heerst op de Olympus en de almachtige Zeus steeds meer paranoïde wordt, zijn drie stervelingen voorbestemd om de toekomst van de mensheid te hervormen.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Ben jij al aan KAOS begonnen?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen