search
Netflix wordt opeens overspoeld met grote bioscoopfilms van Disney en Warner Bros.
Films / Nieuws

Netflix wordt opeens overspoeld met grote bioscoopfilms van Disney en Warner Bros.

De Netflix Top 10 met films staat vol bekende Hollywoodfilms en dat is goed nieuws voor de abonnees.

De Netflix Top 10 met films staat de afgelopen periode vol met recente en oudere bioscoopfilms. Zo staat op dit moment de oorlogsfilm Land of Bad uit 2024 op de eerste plaats in de lijst, en zo kun je steeds vaker grote bioscoopfilms kijken op de streamingdienst.

De afgelopen jaren startten veel Hollywoodstudio's hun eigen streamingdienst. Denk maar aan Disney+, HBO Max en SkyShowtime. Films van de studio's verschenen hierdoor niet meer op Netflix, maar enkel op hun eigen platforms.

Verleden tijd


Doordat de meeste streamingdiensten met flinke financiële problemen kampen, sluiten deze diensten weer deals met Netflix. Hierdoor zie je films van onder meer Disney, Warner Bros., Paramount en Universal weer op Netflix. Denk maar aan Titanic, Top Gun: Maverick, The Flash en Kingsman: The Secret Service.

Overigens heeft Netflix nog altijd langlopende deals met onder meer Sony Pictures en andere studio's, waardoor de films als Madame Web en Scream VI, Land of Bad standaard op Netflix verschijnen.

Originals


Uiteraard heeft Netflix ook nog zijn eigen Originals, zoals het recente The Union en het deze week verschenen The Deliverance. De streamingdienst wordt dus stap voor stap nog een stuk interessanter met een groter aanbod populaire films.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Zeg jij door het grotere aanbod op Netflix nu andere diensten op?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen