search
Eerste recensies vulgaire 'Kaos' op Netflix: grote hit of dikke teleurstelling?
Series / Nieuws

Eerste recensies vulgaire 'Kaos' op Netflix: grote hit of dikke teleurstelling?

De nieuwe komedieserie Kaos combineert duistere humor met Griekse mythologie, maar ontvangt de serie ook goede recensies?

Het is soms heel lastig om een leuke serie te vinden om te kijken. Er zijn talloze nieuwe titels op streamingdiensten, maar welke serie is echt de moeite waard? Critici op Rotten Tomatoes helpen je met deze keuze.

Onlangs is de gloednieuwe serie Kaos uitgekomen. Deze Britse komedie van Charlie Covell combineert duistere humor met mythologie. Dit klinkt als een geweldige combinatie, maar hoe goed scoort deze serie eigenlijk op Rotten Tomatoes?

Rotten Tomatoes


Kaos gaat over de machtige god Zeus. Wanneer hij een rimpel op zijn voorhoofd ontdekt, raakt hij onzeker. Is dit het einde van zijn heerschappij? Ondertussen ontdekken drie mensen een speciale connectie met elkaar en de Griekse goden.

Deze komedie scoort zeer goed bij kijkers. Zij geven de serie een fantastische score van 80%. De critici op Rotten Tomatoes zijn iets strenger en geven de serie 70% (op het moment van schrijven).

Goede cast


Er bestaan al heel veel series over de Griekse goden en dat maakt Kaos niet heel origineel, volgens Judy Berman van TIME Magazine. Toch is de criticus groot fan van de serie:

"Het is een slim uitgangspunt dat wordt versterkt door slimme casting, scherpe dialogen en een wereldopbouw die geïnspireerd is op aspecten van de westerse cultuur."



Ben je geen kenner van de Griekse mythologie? Geen zorgen! "Niemand hoeft een achtergrond in de Griekse mythologie te hebben om “Kaos” te waarderen. Het is vulgair, grof, gewelddadig en pervers, maar niet meer dan de verhalen over de goden waar het om draait," aldus John Anderson van Wall Street Journal.

Netflix


Ben je nieuwsgierig geworden naar Kaos? Stream de serie dan op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Kaos' op Netflix: grote hit of dikke teleurstelling? Wat zeg jij?

  • Grote hit

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Dikke teleurstelling

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen