search
Acteur uit 'The Lord of the Rings' weigert 'The Rings of Power' te kijken om deze geldige reden
Series / Nieuws

Acteur uit 'The Lord of the Rings' weigert 'The Rings of Power' te kijken om deze geldige reden

Deze prominente acteur staat niet te trappelen om de prequelserie te bekijken.

Sinds de start van The Rings of Power hebben meerdere acteurs uit de oorspronkelijke filmtrilogie laten weten wat ze van deze serie vonden. Onlangs had een van hen een gesprek met RadioTimes.

Hugo Weaving was te zien als Elrond, en in tegenstelling tot andere vertrouwde gezichten is Elrond ook in The Rings of Power te zien. Ondanks dat is Weaving niet van plan om naar de serie te kijken.

Levensverwachting


Andere hoodrolspelers, zoals Bernard Hill (koning Théoden) en Billy Boyd (Merijn) speelden rollen van personages met een aanmerkelijk kortere levensverwachting. Elrond is duizenden jaren oud en is dus al in leven tijdens de Tweede Era.

Weaving heeft de serie niet bekeken. Weaving: "Mijn excuses aan Robert [Aramayo]. Persoonlijk heb ik genoeg tijd in Midden-aarde doorgebracht en heb geen behoefte om terug te keren".

Recent bezoek


De acteur licht toe dat hij deze periode heeft afgesloten, hoewel hij nog steeds dol is op Nieuw-Zeeland. "Ik ben er onlangs nog geweest. Het is grappig, maar de rol [van Elrond] heeft in mijn hoofd denk ik een andere status dan voor de fans. Maar ik ben er zeker van dat Robert de rol uitstekend speelt," besluit Weaving.



The Rings of Power kun je zien op Prime Video.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Heb jij ook redenen gevonden om The Rings of Power niet te kijken?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen