search
Trailer 'Paris has Fallen': serie in de 'Fallen'-reeks met Gerard Butler
Films / Trailer

Trailer 'Paris has Fallen': serie in de 'Fallen'-reeks met Gerard Butler

De populaire 'Has Fallen'-films kunnen nu een serie toevoegen aan de reeks.

De Schotse acteur Gerard Butler heeft met zijn rol als Michael "Mike" Banning een spetterende filmreeks neergezet. De eerste film was in 2013, met als titel Olympus Has Fallen. Momenteel zijn er in totaal drie films, waarvan de laatste in 2019 werd gemaakt.

De serie speelt zich af in Frankrijk, maar is in het Engels opgenomen. De hoofdpersoon is Vincent Taleb (Tewfik Jallab), een geheim agent die samenwerkt met de Britse geheim agent Zara Taylor (Ritu Arya). De serie start in Frankrijk op 23 september en zal naar verwachting wereldwijd worden uitgezonden.

Doorgespeeld


Butler verwacht een cameo in het eerste seizoen, waarin hij opnieuw Mike speelt. De trailer geeft een voorproefje van hetgeen we kunnen verwachten.

Vincent en Zara nemen het op tegen Jacob Pearce (Sean Harris), de leider van een terroristische groepering die Franse politici wil uitmoorden. Al snel ontdekken ze dat er binnen de geheime dienst informatie naar Pearce wordt doorgespeeld.

Overig


StudioCanal produceert de serie en de scenarioschrijver is Howard Overman.



Paris Has Fallen is vanaf 23 september in Frankrijk te zien op Canal+. De verwachting is dat de serie wereldwijd zal worden uitgezonden.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Stelling: series als Paris has Fallen moeten ze gewoon niet maken...

  • Eens

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Oneens

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen