search
Mis deze spannende releases niet: Wat deze week verschijnt op NPO Start
Series / Release-lijsten

Mis deze spannende releases niet: Wat deze week verschijnt op NPO Start

Een nieuw televisieseizoen betekent een hele hoop nieuwe series op NPO Start.

Hieronder het wekelijkse overzicht met de drie meest opvallende series uitgelicht, inclusief trailer.

Kamp van Koningsbrugge


Verschijnt op: Maandag 2 september | Release: Seizoen 6 - aflevering 1 | Genre: Reality-TV / Survival | Kijk op: NPO Start

Jeroen van Koningsbrugge zoekt vijftien gewone burgers die denken dat ze mentaal en fysiek sterk genoeg zijn om de opleiding van de Special Forces aan te kunnen. Hij levert zijn mensen af aan een team van zeer ervaren specialisten die de rekruten onder handen gaat nemen.



We zijn er bijna!


Verschijnt op: Dinsdag 3 september | Release: Seizoen 13 - aflevering 1 | Genre: Reality-TV | Kijk op: NPO Start

Martine van Os reist mee met een groep kampeerders en doet verslag van hun belevenissen. Lief en leed wordt met elkaar gedeeld.



De ring


Verschijnt op: Donderdag 5 september | Release: Seizoen 1 - aflevering 1 | Genre: Drama / Thriller

Anna stopt per ongeluk een ring van een klant in haar zak. De klant, Simon, chanteert haar: seks of hij meldt de diefstal, wat haar carrière in gevaar zou brengen. Anna bedenkt een plan om Simon's eisen te ontwijken terwijl ze haar fout verborgen houdt.



Overige series nieuw op NPO Start


Hieronder de overige series die deze week op NPO Start verschijnen.

2 september: Roosen & Borst (seizoen 4 - aflevering 4) - Documentaire - Zoektocht van Adelheid Roosen en Hugo Borst naar de omgang met dementie. Wat ervaart iemand met dementie? Hoe is de zorg voor mensen met dementie geregeld, thuis en in een verpleeghuis? En hoe ga je om met afscheid nemen en rouw bij een ziekte die het leven binnensluipt en meestal lang duurt?

3 september: Vier handen op één buik (seizoen 11 - aflevering 2) - Reality-TV - Jonge aanstaande moeders laten zien hoe zij zich voorbereiden op de komst van hun kindje. Ze worden stevig aangemoedigd door een bekende moeder, die hen bijstaat tijdens hun zwangerschap, de bevalling en daarna.

3 september: Redding na de ramp (seizoen 1 - aflevering 4) - Documentaire - In de nieuwe zesdelige WNL-serie Redding na de Ramp ontmoet Welmoed Sijtsma Nederlanders die ooit slachtoffer werden van ongelukken, aanslagen, epidemieën en andere rampen die in ons collectieve geheugen staan gegrift.

4 september: Van onschatbare waarde (seizoen 8 - aflevering 1) - Informatief - Verkopers van bijzondere en waardevolle spullen krijgen de kans om hun object te verkopen aan een van de vier experts. Eenmaal een bod geaccepteerd of geweigerd, is er geen weg meer terug.

4 september: Tieners tegen kwalen (seizoen 1 - aflevering 4) - Medisch / Documentaire - Het nieuwe programma draait om een bijzonder sociaal experiment: welke invloed hebben jong en oud op elkaar? Acht ouderen en acht tieners ontdekken wat er gebeurt zodra ze intensief met elkaar optrekken.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

NPO Plus of Videoland?

  • NPO Plus

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Videoland

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen