search
Ben je klaar met 'Lady in the Lake'? Kijk dan deze misdaadserie met Kate Winslet
Series / Featured

Ben je klaar met 'Lady in the Lake'? Kijk dan deze misdaadserie met Kate Winslet

Deze misdaadserie met Kate Winslet is de perfecte aanrader voor thrillerliefhebbers.

Afgelopen zomer is de nieuwe thriller Lady in the Lake uitgekomen. Deze serie was al snel een grote hit onder kijkers. Heb je ondertussen alle afleveringen gezien en ben je op zoek naar een vergelijkbare serie? Dan is deze kijktip perfect voor jou!

Lady in the Lake is een Amerikaanse miniserie vol drama en spanning, net zoals de kijktip Mare of Easttown met Kate Winslet in de hoofdrol.

Mare of Easttown


De serie is bedacht door Brad Ingelsby en is in 2021 in première gegaan. Ingelsby is vooral bekend van zijn werk aan Run All Night uit 2015, met Liam Neeson en Ed Harris. Daarnaast heeft hij gewerkt aan American Woman met Sienna Miller.

Ingelsby werkte samen met regisseur Craig Zobel (The Hunt) en muzikant en composer Lele Marchitelli. Kate Winslet speelt in de hoofdrol en was ook de uitvoerend producent. Ze deelt het scherm met onder andere Julianne Nicholson, Jean Smart, Guy Pearce en Evan Peters.

Het plot


Winslet speelt Mare Sheehan, een politierechercheur in Easttown, Pennsylvania. Haar privéleven als alleenstaande moeder is allesbehalve perfect. Ondertussen probeert ze samen met rechercheur Colin Zabel een mysterieuze moordzaak op te lossen.



Als je nog niet overtuigd bent door het plot, kan de score op Rotten Tomatoes je wellicht overhalen. Mare of Easttown krijgt namelijk een fantastische score van 95% (op het moment van schrijven)!

HBO Max


Ben je nieuwsgierig geworden naar Mare of Easttown? Stream de serie dan op HBO Max.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Heb jij Lady in the Lake al gezien?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen