search
Ben je klaar met 'The Union'? Kijk dan ook deze explosieve actiefilm op Netflix
Films / Featured

Ben je klaar met 'The Union'? Kijk dan ook deze explosieve actiefilm op Netflix

Ben je fan van The Union? Bekijk dan zeker deze spannende actiethriller op Netflix.

Ben je groot fan van actiefilms en is een film voor jou niet compleet zonder een bloederige en heftige vechtscène? Dan heb je waarschijnlijk de nieuwe film The Union al lang gezien. In dit artikel geven we een spannende kijktip voor fans die geen genoeg kunnen krijgen van actiefilms.

The Union is eerder dit jaar uitgekomen met Mark Wahlberg en Halle Berry in de hoofdrollen. Deze film combineert romantiek met actie, humor en spanning en het is dan ook niet verrassend dat de film al snel heel populair werd.

De beste kijktip


Als je groot fan bent van The Union en je een vergelijkbare film wil kijken, dan is Gray Man de perfecte aanrader voor jou! Deze actiethrillerfilm komt uit 2022 en is gemaakt door Anthony en Joseph (Joe) Russo. Zij zijn samen beter bekend als de Russo Brothers, de makers van Stranger Things, de regisseurs van Avengers: Endgame en de producenten van Everything Everywhere All at Once.

The Gray Man heeft een sterrencast met onder andere Ryan Gosling, Chris Evans, Ana de Armas en Jessica Henwick. Er hangen dus veel grote namen aan deze film en het is dan ook geen verrassing dat The Gray Man een groot budget had. Deze film is met een productiebudget van 200 miljoen de duurste film van Netflix ooit.

Het plot


Ryan Gosling speelt de rol van Court Gentry, ook bekend als Sierra Six, een huurmoordenaar van de CIA. Wanneer hij per ongeluk enkele geheimen deelt, wordt hij het doelwit van internationale huurmoordenaars en zijn psychopathische ex-collega Lloyd Hansen.



Opvallend is dat verschillende critici op Rotten Tomatoes niet de grootste fan waren van de film. Hun magere score van 45% staat in groot contrast met de fantastische score van 90% die de film van het kijkerspubliek heeft gekregen.

Netflix


Ben je nieuwsgierig geworden naar The Gray Man? Stream de film dan op Netflix.

Lees ook
Een van de meest iconische scifi-series ooit wordt nog steeds over het hoofd gezien
Ondanks de enorme publiekswaardering zagen de makers een cruciaal onderdeel over het hoofd.... Lees verder
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Als je beide films hebt gezien: welke is beter?

  • The Union

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Gray Man

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen