search
De blonde superster Hayden Panettiere kon tijdens 'Heroes' de charmes van haar tegenspeler niet weerstaan
Series / Celebrity

De blonde superster Hayden Panettiere kon tijdens 'Heroes' de charmes van haar tegenspeler niet weerstaan

Tijdens de opnames van Heroes vond Hayden Panettiere niet alleen professioneel succes, maar ook de liefde in haar co-ster Milo Ventimiglia, een relatie die veel media-aandacht trok.

Hayden Panettiere, bekend van haar rol in de hitserie Heroes, vond tijdens de opnames niet alleen professioneel succes, maar ook romantiek. Terwijl ze samenwerkten aan de serie, sloeg de vonk over tussen haar en mede-acteur Milo Ventimiglia. Hun relatie trok veel aandacht, mede door het aanzienlijke leeftijdsverschil.

Heroes, een Amerikaanse superheldensciencefictiondrama, kwam uit in 2006. Panettiere, in de serie bekend als Claire Bennet, deelde het scherm met Ventimiglia die de rol van Peter Petrelli speelde. Al snel bloeide er een relatie op tussen de twee, wat hen tot een hot topic in de media maakte. Panettiere was toen 18 jaar, terwijl Ventimiglia 29 was, wat resulteerde in een leeftijdsverschil van 11 jaar.

De breuk


Ondanks de intense mediabelangstelling leek het stel een sterke band te hebben, zowel op als buiten de set, terwijl ze probeerden hun relatie zoveel mogelijk privé te houden. Ze bleven twee jaar samen voordat hun relatie in 2009 eindigde. De breuk zou waarschijnlijk te wijten zijn aan het leeftijdsverschil en de verschillende levensfasen waarin ze zich bevonden.

In een interview met The Journal gaf Ventimiglia later toe dat hij "het nooit meer zou doen", maar hij benadrukte ook dat hij niets zou veranderen aan wat ze samen hadden. Ondanks hun breuk bleef hun relatie respectvol en bleven ze goed samenwerken aan Heroes. De fans bleven evenveel van zowel de serie als het koppel houden.

Heden


Hoewel hun romantische relatie eindigde, heeft hun werk in Heroes een blijvende impact gehad. Vandaag de dag zijn zowel Panettiere als Ventimiglia nog steeds succesvolle acteurs met nieuwe projecten.

Bekijk op instagram



Na Heroes speelde Panettiere onder meer in de serie Nashville, waar ze de rol van Juliette Barnes vertolkte. Deze rol leverde haar veel lof en hoge kijkcijfers op. Daarnaast is ze te zien in de film Amber Alert. Ventimiglia zette zijn carrière voort met de rol van Jack Pearson in de hitserie This Is Us, wat hem veel bekendheid en respect in Hollywood opleverde. Beide acteurs zijn sindsdien niet meer weg te denken van het scherm.

Ook interessant
Dit zijn de enorme bedragen die Michael C. Hall betaald krijgt voor zijn enige hit: 'Dexter'
Sinds zijn avontuur als Dexter begon in 2006 heeft Michael C. Hall een indrukwekkend salaris opgeleverd. Waar het begon als een bescheiden salaris van... Lees verder
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Hayden Panettiere: underrated of overrated?

  • Underrated

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Overrated

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen