search
Onder de radar: 4 topseries op Netflix die je echt niet wilt missen
Series / Nieuws

Onder de radar: 4 topseries op Netflix die je echt niet wilt missen

Of ze nu altijd al minder bekend zijn geweest of recent in de vergetelheid zijn geraakt, deze titels zijn steengoed.

Netflix biedt sinds 2013 een overvloed aan topseries in Nederland, maar tussen al die bekende titels schuilen verborgen parels die je misschien over het hoofd hebt gezien, en zeker niet mag missen. We hebben vier van deze hooggewaardeerde series voor je uitgezocht. Zijn deze titels iets voor jou?

The 8 Show



Een spannende en duistere serie uit Korea, die bol staat van de creatieve en onconventionele wendingen. Op Rotten Tomatoes kan de serie rekenen op een waarderingscijfer van 75%. Stream alle acht afleveringen op Netflix.

Een man met schulden die niets te verliezen heeft, doet mee aan een mysterieuze show. In The 8 Show wordt hij met zeven onbekenden opgesloten in een gebouw, waar ze voor geld het publiek moeten vermaken.



En place



Deze Franse humoristische productie over lokale en landelijke politiek, staat met twee seizoenen op Netflix. Ook deze serie krijgt op Rotten Tomatoes de score van 75%.

Ga viraal. Start een campagne. Laat je saboteren. De republiek leiden? Voor Stéphane is de weg naar het Franse presidentschap niet makkelijk - maar wel een helse rit. Ontdek het in En place.



Outlander



Romantiek, drama en de politiek in verschillende tijdperken. Wie houdt daar nu niet van? Pers en publiek in elk geval wel. Op de Tomatometer krijgt de serie een uitstekende score van 91%. Stream alle zeven seizoenen op Netflix.

Het spannende verhaal van Outlander, gebaseerd op de fantasieromans van Diana Gabaldon, gaat over het drama van twee geliefden die zijn gescheiden door de tijd.



Master of None



Van deze geestige dramaserie, met Parks and Recreation-ster Aziz Ansari, kun je drie seizoenen streamen op Netflix. Op Rotten Tomatoes krijgt het de nagenoeg perfecte score van 94%.

In de aangrijpende dramaserie Master of None navigeren een man en zijn vrienden door het leven in New York City.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

HBO Max of Netflix?

  • HBO Max

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Netflix

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen