search
21-jarige Jenna Ortega reageert op het wilde gerucht over haar en Johnny Depp
Series / Celebrity

21-jarige Jenna Ortega reageert op het wilde gerucht over haar en Johnny Depp

Jenna Ortega kijkt terug op het bizarre gerucht over een vermeende relatie met Johnny Depp.

Jenna Ortega, bekend van haar rol in de serie Wednesday, kijkt terug op het bizarre gerucht van vorig jaar. Het gerucht beweerde dat ze een relatie had met de beroemde acteur Johnny Depp, bekend van Pirates of the Caribbean. Dit zorgde voor veel media-aandacht en vragen van fans. Ondanks dat ze het destijds ontkende via Instagram, reflecteert ze nu op de absurditeit van dit gerucht.

Ortega werd beroemd na de uitzending van Wednesday in 2022. De serie, een spin-off van de Addams Family, toont Ortega als Wednesday Addams. Ze ging vooral viraal door de iconische dansscene, die ze zelf had bedacht. De serie is gemaakt door Tim Burton, bekend om zijn unieke stijl en eerdere werken in dark fantasy.

Het gerucht
In een interview met BuzzFeed Puppy noemde Ortega het gerucht over haar en Johnny Depp het vreemdste dat ze over zichzelf heeft gehoord. Ze vond het absurd en vertelde dat ze nooit iets had gezegd dat met dit gerucht te maken had en dat artikelen hun eigen citaten verzinnen. Ondanks de absurditeit vond ze het ook hilarisch.

Een grappig moment tijdens het interview was toen Richard E. Grant naar haar toekwam en vroeg: 'Oh, dus jij en Johnny?'. Ortega vond het grappig dat iemand die ze niet kende geloofde in het gerucht.

Ortega nu


Na de bekendheid met Wednesday en het achterlaten van het gerucht, heeft Ortega zich verder ontwikkeld in haar carrière. Haar nieuwe project, Death of a Unicorn, geproduceerd door Tim Burton, laat Ortega de hoofdrol spelen in een klassiek sprookje met een nieuwe draai.




In Death of a Unicorn speelt Ortega een jonge vrouw die terechtkomt in een betoverend avontuur rondom een eenhoorn. De film belooft een mix van fantasy, drama en avontuur in de kenmerkende Tim Burton-stijl. De releasedatum is nog onbekend, maar fans kijken er al naar uit. Daarnaast is seizoen twee van Wednesday onderweg en speelt ze in Beetlejuice. Ortega blijft haar fans op social media op de hoogte houden van haar nieuwe projecten.

Lees ook
'Wednesday' seizoen 2 wordt "grootser" en met "meer bovennatuurlijke elementen" zegt hoofdrolspeelster Jenna Ortega
De hoofdrolspeelster en producent is bezig met de voorbereiding op haar iconische rol.... Lees verder
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Jenna Ortega: overrated of underrated?

  • Overrated

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Underrated

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen