search
Na 21 jaar wordt belangrijke actrice aan de kant gezet: "ze is helemaal overrompeld"
Series / Celebrity

Na 21 jaar wordt belangrijke actrice aan de kant gezet: "ze is helemaal overrompeld"

Na 21 jaar vertrekt Kelly Monaco onverwacht uit General Hospital, tot grote schok van fans en de actrice zelf.

Let op! Het onderstaande artikel bevat mogelijk spoilers.
In een schokkende wending in de serie General Hospital is onthuld dat Kelly Monaco, de actrice die al 21 jaar de rol van Sam McCall speelt, binnenkort de show zal verlaten. De 48-jarige actrice, die sinds 2003 een onmisbaar onderdeel van de serie is, was net zo verrast door het nieuws als haar fans. Haar vertrek markeert het einde van een lang tijdperk in de serie voor zowel fans als castleden.

General Hospital is een langlopende Amerikaanse serie die voor het eerst werd uitgezonden in 1963. De serie volgt de levens van het personeel en de patiënten van het General Hospital en is iconisch in de Verenigde Staten, bekend om complexe verhaallijnen over romantiek, familieconflicten, misdaad en medische drama’s. De show heeft meerdere prijzen gewonnen, waaronder Daytime Emmy Awards.

Monaco's onverwachte vertrek


Volgens Soap Opera Network was het niet Monaco's eigen beslissing om na al die jaren te vertrekken. Ze gaf aan overrompeld te zijn door het nieuws, wat erop wijst dat haar vertrek onverwachts en onvrijwillig was. Fans zijn geschokt en uiten hun reacties op haar Instagram, Monaco's personage namelijk was een centrale verhaallijn in de serie.

Wat betreft haar personage Sam: volgens de laatste rapporten zal ze uit de show worden geschreven en mogelijk worden 'vermoord'. Sam’s laatste verschijning in de serie zal naar verwachting dit najaar zal zijn. Fans speculeren over de impact hiervan op andere verhaallijnen, zoals het mogelijk nieuw leven inblazen van de relatie tussen Dante en Lulu na Sam's verdwijning.

De toekomst zonder Monaco


Hoewel General Hospital doorgaat als de langstlopende soapserie, zal de show verder gaan zonder Monaco. Er is nog geen officiële verklaring van haar kant, en fans wachten op haar reactie.

Bekijk op instagram



Wat betreft haar volgende projecten is nog niets bekend, maar haar trouwe fans zullen haar ongetwijfeld blijven volgen. Monaco heeft haar naam groot gemaakt in de industrie met verschillende prijzen. En één ding is zeker: haar talent zal haar naar nieuwe kansen leiden, en fans hopen dat ze snel terugkeert naar het scherm.

Lees ook
Dit wist je echt niet over 'The A-Team': de ware betekenis achter de titel van de jaren 80-serie
De titel van de serie 'The A-Team' is niet zomaar gekozen.... Lees verder
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Ben jij dol op General Hospital?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen