search
Deze miniserie met 8,6 op IMDb moet je zien als je houdt van 'The Godfather'
Series / Specials

Deze miniserie met 8,6 op IMDb moet je zien als je houdt van 'The Godfather'

Deze onbekende serie uit 2022 is een aanrader voor fans van 'The Godfather'.

The Godfather is één van de meest iconische films uit de filmgeschiedenis. Ooit benieuwd geweest naar hoe het proces van het maken van deze film eruit heeft gezien? Dan moet je absoluut de miniserie The Offer bekijken.

Gangsterfilm The Godfather kwam uit in 1972. Francis Ford Coppola is de beroemde regisseur van de film, maar er waren natuurlijk nog veel meer mensen betrokken bij de reis die het verhaal aflegde tot het witte doek.

Waargebeurd verhaal


The Offer vertelt het waargebeurde verhaal van de turbulente productie van de iconische film. De serie volgt producent Albert S. Ruddy, die wordt geconfronteerd met talloze obstakels terwijl hij probeert de film tot stand te brengen.

Hij krijgt te maken met politiek, conflicten met de regisseur en schrijvers. Er is zelfs sprake van bedreigingen van de echte maffia, die niet blij is met de manier waarop ze in de film worden afgebeeld.

Persoonlijke offers


Terwijl Ruddy en zijn team strijden tegen deze uitdagingen, onthult de serie de fascinerende en soms chaotische processen die plaatsvinden achter de schermen van Hollywood, inclusief de creatieve beslissingen en persoonlijke offers die nodig zijn om een meesterwerk te maken.



De rol van Ruddy wordt gespeeld door Miles Teller (Top Gun: Maverick, Divergent). Daarnaast zien we Matthew Goode (Downton Abbey, The Crown) als Robert Evans, Dan Fogler (Fantastic Beasts and Where to Find Them, The Walking Dead) als Coppola en Burn Gorman (Torchwood, Game of Thrones) als Charles Bluhdorn.

IMDb


Op de IMDb krijgt The Offer een geweldige score, namelijk een 8,6/10. Deze score is gebaseerd op 42.000 recensies.

Bekijk The Offer op SkyShowtime.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Heb jij The Offer gezien?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen