search
Sterren uit 'Beverly Hills, 90210' weigerden 18 jaar met elkaar te praten
Series / Celebrity

Sterren uit 'Beverly Hills, 90210' weigerden 18 jaar met elkaar te praten

Tori Spelling en Brian Austin Green herstellen hun vriendschap na 18 jaar radiostilte door relatieproblemen.

Tori Spelling en Brian Austin Green, beiden 51 jaar oud, gingen van beste vrienden naar radio stilte voor 18 jaar. De twee speelden in de iconische jaren '90 serie Beverly Hills, 90210 als Donna Matin en David silver en waren destijds onafscheidelijk. Maar na het einde van de show ontstond er echter een ruzie die hun goede vriendschap verbrak.

Tijdens de podcast Oldish spraken Green en Spelling over deze lange radiostilte en de oorzaak achter de breuk. Waarbij Spelling de situatie beschreef als "bijna als een scheiding", terwijl Green vertelde over zijn frustratie als gevolg van gebrek aan reactie van Spelling.

De oorzaak


Spelling gaf aan dat haar relatie met Vincent Young, die duurde van 1999 tot 2001, een negatieve invloed had op haar vriendschappen, zo ook de vriendschap met Green. Ze beschreef de relatie als "gecompliceerd" en gaf toe dat ze zichzelf verloren in die relatie. Ze erkende dat ze naar zichzelf had moeten luisteren en de relatie had moeten beëindigen toen deze niet meer gezond was, maar dat is makkelijker gezegd dan gedaan.

Niet alleen Spellings relatie stond de vriendschap in de weg. Zo vertelde ze dat Brian’s relatie met Vanessa Marcil, met wie hij samen was van 1999 tot 2003, ook een bijdrage had in de breuk van hun vriendschap. Spelling vond het moeilijk om te zien hoe Green door Marcil werd behandeld, wat haar frustreerde omdat ze geen invloed had op zijn keuzes.

De weg naar herstel


Green benadrukt tijdens de podcast hoe graag hij de vriendschap wilde behouden met meerdere pogingen om dit voor elkaar te krijgen. Zo herinnerde Green zich hoe hij meerdere keren naar Young’s huis ging in een poging om de vriendschap met Spelling te behouden, maar steeds zonder succes. Zelfs bij hun ontmoeting op een Beverly Hills, 90210 DVD-release party merkte Green de afstand tussen de twee, er kon geen begroeting van af.

Bekijk op instagram



Ondanks de jaren van misverstanden en verloren tijd hebben Spelling en Green hun vriendschap hersteld en de frustraties van beide kanten uitgesproken. Dit bewijst dat een echte vriendschap de moeite waard is om voor te strijden, de twee zijn weer net zo hecht als voor de breuk.

Lees ook
Hoe ziet Kelly, die blonde uit 'Beverly Hills 90210' waar iedere jongen van droomde, er nu uit?
Jennifer 'Jennie' Eve Garth speelde Kelly Taylor van 1990 tot en met 2000. Is ze veel veranderd?... Lees verder
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Tori Spelling: overrated of underrated?

  • overrated

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • underrated

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen