search
Eerste recensies Disney+-serie 'English Teacher': hit of tegenvaller?
Series / Nieuws

Eerste recensies Disney+-serie 'English Teacher': hit of tegenvaller?

Is deze gloednieuwe komedie een hilarische kraskraker of een grote teleurstelling?

Ben je op zoek naar een gloednieuwe komedie om te binge-watchen, maar weet je niet welke serie de moeite waard is? Deze komedie van Brian Jordan Alvarez komt binnenkort uit en critici op Rotten Tomatoes hebben hun eerlijke mening gegeven. Wordt dit je nieuwe favoriete serie?

English Teacher is een Amerikaanse komedie van Brian Jordan Alvarez. Hij was eerder te zien in Jane the Virgin als Wesley speelde en in Will & Grace als Estéfan.

Rotten Tomatoes


English Teacher volgt Evan Marquez (Brian Jordan Alvarez), een docent op de middelbare school. Al snel blijkt dat zijn baan niet zo makkelijk is als hij had verwacht. Hij moet zijn privéleven en zijn werk gescheiden houden.

Het is geen nieuw plot, maar is het de serie gelukt om een verrassende kijkervaring te creëren? Volgens critici op Rotten Tomatoes wel. Zij geven de serie namelijk een fantastische score van 94% (op het moment van schrijven).

Tijdloos en hilarisch


Volgens Judy Berman van TIME Magazine is English Teacher "tijdloos en hilarisch". Rob Owen van Pittsburgh Tribune-Review legt uit dat de serie grappig, "omdat het de grenzen van wat acceptabel is opzoekt. Het is politiek incorrect zonder beledigend te zijn."



Bovendien is de serie volgens Bill Goodykoontz van Arizona Republic heel herkenbaar: "Opdringerige ouders die zeggenschap eisen over het curriculum, de buitenschoolse activiteiten en alles eromheen - dit zijn de momenten die de serie applauswaardig maken."

Disney+


Ben je nieuwsgierig geworden naar English Teacher? Stream de serie dan op Disney+.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Ga jij English Teacher nu kijken?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen