search
Deze griezelfilm heeft op overtuigende wijze de Top 10 van HBO Max veroverd
Series / Nieuws

Deze griezelfilm heeft op overtuigende wijze de Top 10 van HBO Max veroverd

Ishana Shyamalan regisseert haar eerste gothic griezelfilm in deze gothic boekverfilming.

De appel valt niet ver van de boom: The Watchers is geregisseerd door Ishina Shyamalan, de dochter van M. Night Shyamalan. De film is sinds kort te streamen en staat op de eerste plaats.

Shyamalan werkte eerder mee aan de serie van haar vader, The Servant. De verfilming van het gelijknamige boek van A.M. Shine is haar debuutfilm en vertelt een gothic verhaal dat zich afspeelt in duistere bossen in Ierland.

Onbekend gezelschap


Mina (Dakota Fanning) werkt in een dierenwinkel in de stad Galway. Haar moeder is vijftien jaar eerder omgekomen bij een ongeluk, en sinds die tijd is Mina vervreemd geraakt van haar identieke tweelingzus Lucy.

Op een dag moet de jonge vrouw een zeldzame papegaai transporteren naar een dierentuin in Noord-Ierland. Onderweg krijgt Mina autopech en komt terecht in een mysterieus huisje in de bossen. Drie onbekenden houden haar gezelschap, en wat er ook gebeurt, 's nachts mag niemand het huisje verlaten.

Overig


De film heeft sfeervolle beelden en lijkt ook hier een karakteristieke 'Shyamalan'-twist te bevatten. Gezien de koppositie die The Watchers inneemt, zijn de kijkers duidelijk nieuwsgierig naar wat deze inhoudt.



Je kunt The Watchers nu streamen op HBO Max.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

The Watchers: al gezien in de bioscoop?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen