search
Heftige serie op HBO Max maakt indruk en stormt de top 10 in
Films / Nieuws

Heftige serie op HBO Max maakt indruk en stormt de top 10 in

Vuurzeeën, tornado's, overstromingen… Natuurrampen zijn er in deze serie in overvloed.

Sinds de samensmelting tussen HBO en Warner Bros. Discovery, bezit HBO Max een arsenaal aan nieuwe series in allerlei genres. Een van die spectaculaire titels heeft zojuist de 10e plaats bemachtigd in de HBO Max top 10.

Het gaat in dit geval om het meeslepende In the Eye of the Storm. In zes afleveringen van het eerste seizoen neemt meteoroloog Reed Timmer je mee terwijl hij de meest schokkende natuurverschijnselen onderzoekt.

Kijkers smullen ervan


In the Eye of the Storm is nog niet zo lang uit, maar heeft in die korte tijd veel kijkers enthousiast gemaakt. Op IMDb krijgt de serie een score van 8,3 uit de 10. Op Rotten Tomatoes zijn de scores nog niet bekend.

De eerste reacties op X laten zien dat kijkers het indrukwekkend en soms angstaanjagend vinden. Eén kijker schrijft: "Die ene aflevering over de vuurzee in Maui was zo angstaanjagend, ik zou zelf levend verbrand zijn. Ik hoop dat deze mensen de hulp krijgen die ze nodig hebben!"

Ga nu naar HBO Max


Hou jij van stormjagen en krijg je geen genoeg van spektakel? Stream dan alle afleveringen van In the Eye of the Storm op HBO Max.



HBO Max omschrijft de serie als volgt: "Unieke beelden van schokkende natuurrampen, waaronder tornado's en natuurbranden, die in realtime te midden van het natuurgeweld zijn vastgelegd."

Ook interessant
Intelligente serie over geniale man stormt de Netflix top 10 binnen met een machtige 8,7 op IMDb
De ziekenhuisdramaserie House M.D. over een briljante, cynische en complexe dokter is sinds kort te zien.. Lees verder
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Ga jij In the Eye of the Storm nu kijken?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen