search
Dit zijn de rijkste en minst rijke acteurs uit 'The Big Bang Theory': de rijkste is goed voor $160 miljoen
Series / Celebrity

Dit zijn de rijkste en minst rijke acteurs uit 'The Big Bang Theory': de rijkste is goed voor $160 miljoen

Ontdek het salaris van de sterren van 'The Big Bang Theory', wie zal er aan de top staan.

De populaire serie The Big Bang Theory, met een sterrencast bestaande uit Johnny Galecki, Jim Parsons, Kaley Cuoco, Simon Helberg, Kunal Nayyar, Mayim Bialik en Melissa Rauch, verscheen voor het eerst op de TV op 24 september 2007 op CBS. De serie, die snel uitgroeide tot een fenomeen, blijft tot op de dag van vandaag een favoriet bij kijkers over de hele wereld.

Het succes van The Big Bang Theory was niet alleen te zien aan de hoge kijkcijfers maar ook aan een indrukwekkend aantal gewonnen prijzen, waaronder zeven Critics’ Choice Awards, 14 People’s Choice Awards en 10 Emmy Awards. Maar aan al het goede komt een einde. Na twaalf seizoenen, die eindigden in 2019, ging de show met veel lof en succes de geschiedenis in.

Hoeveel verdienen de sterren van The Big Bang Theory?


Bij een populaire serie hoort ook een passend salaris. Ondanks dat de serie afgelopen, is blijven de hoofdrollen hun carrières ontwikkelen en daarmee hun waarde. Dit zijn niet zomaar bedragen, ze lopen wel op tot $160 miljoen. Hieronder volgt een overzicht van de geschatte nettowaarden van de cast, van laag naar hoog.

Onder aan de lijst staat Melissa Rauch met een geschat vermogen van $20 miljoen. Vervolgens Mayim Bialik met $25 miljoen en Kunal Nayyar met $45 miljoen. Simon Helberg volgt met $55 miljoen. Johnny Galecki heeft $100 miljoen en de geliefde Kaley Cuoco heeft de tweede plek op de lijst met $110 miljoen. Dit is al een groot bedrag maar dit wordt nog ver overstegen de nummer één van deze ranking.

Jim Parsons: De rijkste acteur van de serie


In deze lijst missen we namelijk nog een onmisbaar persoon. Op de eerste plaats staat Jim Parsons, die Sheldon Cooper speelde, met een geschat vermogen van maar liefst $160 miljoen. Een enorm bedrag dat het succes en de liefde van zijn fans weerspiegelt.

Bekijk op instagram



Ondanks het eind van de serie is er toch opwindend nieuws voor de The Big Bang Theory fans. In april 2023 kondigde HBO Max aan dat ze aan het werken zijn aan een spin off van de bekende serie. Of er bekende gezichten zullen verschijnen in deze spin-off, is nog niet bekend.

Lees ook
Wie is momenteel de meest vermogende 'Game of Thrones'-acteur? Het antwoord zal je compleet verrassen!
Wie verdiende nu het meeste geld via acteurswerk in 'Game of Thrones'?... Lees verder
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Worden de bekendste acteurs overbetaald volgens jou?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen