search
Ontdek deze 4 onvergetelijke en verborgen thrillers op Netflix die je niet mag missen
Series / Nieuws

Ontdek deze 4 onvergetelijke en verborgen thrillers op Netflix die je niet mag missen

Er zijn vaak genoeg van deze titels te vinden die gek genoeg nooit de verdiende aandacht hebben gekregen.

Netflix biedt sinds 2013 een overvloed aan topseries in Nederland, maar tussen al die bekende titels schuilen verborgen parels die je misschien over het hoofd hebt gezien, en zeker niet mag missen. We hebben vier van deze hooggewaardeerde series voor je uitgezocht. Zijn deze titels iets voor jou?

Florida Man



Het komt weleens voor dat de pers een serie neersabelt, terwijl het publiek er juist dol op is. Zo is ook het geval voor deze serie. Het krijgt op Rotten Tomatoes een prima waarderingscijfer van 79%. Stream alle afleveringen van deze miniserie op Netflix.

Duistere humor wordt overgoten met zonneschijn in deze serie over een ex-agent die terugkeert naar zijn thuisstaat Florida voor een schimmige klus en belandt in een schattenjacht.



Sweet Home



Koreaanse thriller kan in deze lijst natuurlijk niet uitblijven. Je streamt maar liefst drie seizoenen van deze serie op Netflix. Zoals vele K-series, weet deze titel op Rotten Tomatoes uitstekend te scoren. Het krijgt een dikke 83%.

Regisseur Lee Eung-bok, onder andere bekend van Mr. Sunshine, zorgt voor een bloederige ravage in deze horrorfantasyserie vol meedogenloze actie en gruwelijke monsters.



The Lincoln Lawyer



Vanaf 17 oktober verschijnt het derde seizoen van deze serie op Netflix. De serie, gebaseerd op de gelijknamige boekenreeks van Michael Connelly, krijgt op de Tomatometer een score van 85%.

Heb je een advocaat nodig? Bel Mickey Haller. Hij runt in The Lincoln Lawyer zijn advocatenpraktijk vanuit zijn Lincoln en is klaar om gas te geven. Terwijl hij door Los Angeles rijdt, neemt hij zaken aan en probeert hij zijn privéleven in balans te houden, inclusief zijn rol als vader en zijn twee ex-vrouwen.



Rojst



Deze beklemmende en aangrijpende thriller uit Polen kan op Rotten Tomatoes op goede cijfers rekenen. Het publiek geeft de serie een uitstekende 95%. Bekijk alle drie de seizoenen op Netflix.

In een Pools stadje in de vroege jaren '80 worden een prostituee en een jeugdleider dood aangetroffen, maar de manier waarop de politie de zaak afhandelt wekt argwaan bij twee journalisten. Ontdek het in Rojst.

Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Netflix of Prime Video?

  • Netflix

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Prime Video

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen