search
Een van de grootste hits uit 2022 verdwijnt razendsnel van Netflix
Series / Nieuws

Een van de grootste hits uit 2022 verdwijnt razendsnel van Netflix

Ontdek twee onmisbare films op Netflix voordat ze binnenkort verdwijnen.

Op Netflix staan talloze geweldige films en series. Iedereen kan een klassieker vinden of een gloednieuwe serie binge-watchen. Jammer genoeg verwijdert de streamingdienst elke week enkele titels om het aanbod te vernieuwen. In dit artikel lees je twee goede films die je niet kan missen!

The Talented Mr. Ripley



De eerste kijktip is het misdaaddrama The Talented Mr. Ripley uit 1999. Deze film is geregisseerd door de Britse filmregisseur en scenarioschrijver Anthony Minghella. Hij werkte samen met onder andere Matt Damon, Gwyneth Paltrow en Jude Law.

The Talented Mr. Ripley is gebaseerd op het gelijknamige boek van Patricia Highsmith en volgt Tom Ripley. Wanneer hij benaderd wordt door scheepsmagnaat Herbert Greenleaf, belandt hij in een luxe leven. Echter, zijn mysterieuze verleden en zijn sociopathische acties dreigen hem te ontmaskeren als een bedrieger.



Laatste kans: tot en met 14 september op Netflix.

Top Gun: Maverick



Top Gun: Maverick is een Amerikaanse actiefilm van regisseur Joseph Kosinski. De film is een sequel van Top Gun uit 1986 met Tom Cruise in de hoofdrol. 36 jaar later, in 2022, keerde Cruise terug naar zijn rol als Pete "Maverick" Mitchell.

Maverick is één van de topvliegers van de marine en na meer dan 30 jaar keert hij terug om enkele afgestudeerden van Top Gun te trainen. De gloednieuwe specialisten maken zich samen met Maverick klaar voor een levensgevaarlijke missie.



Laatste kans: tot en met 21 september op Netflix.

Lees ook
Prima thriller met Pierce Brosnan als gangster maakt indruk en staat in de top 10 van Prime Video
De veteraanacteurs in deze films zorgen voor een stevige actiethriller.... Lees verder
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Welke kijk jij nog snel?

  • The Talented Mr. Ripley

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Top Gun: Maverick

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen