search
Vervolg op 'Dahmer'-serie: 'Monsters: The Lyle and Erik Menendez Story' is net zo heftig als gruwelijk
Series / Trailer

Vervolg op 'Dahmer'-serie: 'Monsters: The Lyle and Erik Menendez Story' is net zo heftig als gruwelijk

Na het succes uit 2022 krijgen we een nieuwe heftige serie over monsterlijke moorden.

Netflix heeft de officiële en volledige trailer voor Monsters: The Lyle and Erik Menendez Story, de nieuwe true-crime serie van Ryan Murphy en Ian Brennan, online gezet.

Deze miniserie is het vervolg op de succesvolle serie Dahmer uit 2022 en vertelt het waargebeurde verhaal van de Menendez-broers, die in 1996 werden veroordeeld voor de moord op hun ouders, José en Mary Louise ‘Kitty’ Menendez.

Monsters


Monsters: The Lyle and Erik Menendez Story duikt in de geruchtmakende zaak die de wereld in zijn greep hield en waarbij het publiek begon te twijfelen over wie nu de echte monsters in dit verhaal waren.

Volgens het OM waren ze uit op de erfenis van hun familiefortuin. De broers hielden echter vol - zelfs nu nog, nu ze hun levenslange gevangenisstraffen uitzitten - dat ze tot deze daad waren gekomen uit angst voor een leven dat draaide om fysiek, emotioneel en seksueel misbruik door hun ouders.

Deze maand


De serie Monsters: The Lyle and Erik Menendez Story is vanaf 19 september te zien op Netflix.



De cast bestaat uit onder meer Javier Bardem (José Menendez), Chloë Sevigny (Mary Louise ‘Kitty’ Menendez), Nicholas Alexander Chavez (Lyle Menendez), Cooper Koch (Erik Menendez), Nathan Lane (Dominick Dunne) en Ari Graynor (Leslie Abramson).

Lees ook
Angstaanjagende nieuwe serie van 'American Horror Story'
De nieuwe serie Grotesquerie laat zich omschrijven als volgt: een reeks gruwelijke misdaden heeft een kleine gemeenschap opgeschrikt. Detective.. Lees verder
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Staat Monsters op jouw watchlist voor september?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen