search
Zo klein is de actrice Jenna Ortega uit de Netflix-serie 'Wednesday'
Series / Celebrity

Zo klein is de actrice Jenna Ortega uit de Netflix-serie 'Wednesday'

Zie hoe Jenna Ortega’s kleine lengte haar niet tegenhoudt in het maken van een grote indruk op het scherm.

Jenna Ortega is op dit moment een van de meest veelbelovende actrices. Ze trok miljoenen kijkers met haar verschijning in Wednesday en ging viraal met de dansscene uit de serie, die ze overigens zelf gechoreografeerd heeft. Ze heeft al heel wat prestaties op haar naam staan en ondanks haar kleine gestalte is ze niet te missen op het scherm.

Volgens haar IMDb-profiel is Jenna Ortega 1,55 meter lang, wat gelijkstaat aan 5'1", niet erg groot dus. Hoewel ze misschien klein van stuk is, staat dit haar geen moment in de weg om een grote indruk achter te laten in de entertainmentwereld. Na haar debuut kreeg ze project na project, de een nog populairder dan de ander.

Ortega's doorbraak


Ortega brak door met haar rol als jonge Jane in Jane the Virgin, waar haar natuurlijk acteertalent meteen opviel. Na het succes van Jane the Virgin verkreeg ze meer bekendheid als Ellie Alves in You en toonde daar opnieuw haar veelzijdigheid. Haar bekendste project blijft echter haar hoofdrol als Wednesday Addams in de Tim Burton-serie Wednesday.

Naast series is ze ook te vinden in de filmindustrie. In 2013 verscheen ze al in Iron man 3. Dit vervolgde ze met films als Scream en The Fallout, waarin ze de hoofdrol speelde. Een diverse portfolio in verschillende genres, van comedy en drama tot horror.

Toekomstige projecten


Haar fans hoeven niet getreurd te zijn, want ook in de toekomst wordt Ortega op de schermen verwacht. Zo heeft ze al getekend voor het vervolg van de nieuwe Scream-film. Ook speelt ze een belangrijke rol in de door Tim Burton geregistreerde film Beatle Juice die in 2024 verschijnt.

Bekijk op instagram



Het project waar de meeste fans wellicht het meest naar uitkijken, is seizoen twee van de serie Wednesday, die weer zal verschijnen op Netflix. De releasedatum is nog niet bekend maar de verwachting is 2024 of 2025. Ortega houdt haar fans goed op de hoogte van de vorderingen en haar toekomstige projecten op social media. Groot of klein, van het scherm is Jenna Ortega niet weg te denken. Met haar indrukwekkende kijkcijfers bewijst ze keer op keer haar waarde als ster.

Lees ook
Jenna Ortega neemt haar controversiële woorden over 'Wednesday' terug
De uitgesproken jonge actrice heldert bepaalde zaken op in een interview met Vanity Fair.... Lees verder
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Stelling: Jenna Ortega gaat het heel ver schoppen in Hollywood

  • Eens

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Oneens

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen