search
Ben je klaar met 'Emily in Paris'? Deze vergelijkbare serie staat voor je klaar op Netflix
Series / Nieuws

Ben je klaar met 'Emily in Paris'? Deze vergelijkbare serie staat voor je klaar op Netflix

Deze serie biedt drama en komedie met agenten en beroemdheden in Frankrijk.

De romantische komedie Emily in Paris kwam in oktober 2020 uit, precies tijdens de moeilijke quarantaineperiode tijdens corona. Het was een manier om even te ontsnappen uit het dagelijks leven en af te reizen naar Parijs, al was het maar door een scherm.

Ondertussen heeft Emily in Paris al vier seizoenen. Heb je alles al (minstens) een keer gezien en ben je op zoek naar een nieuwe serie? Dan is de Franse komedie-dramaserie Call My Agent! perfect voor jou!

Dix pour cent


Emily in Paris en Call My Agent hebben een paar duidelijke overeenkomsten. Zo spelen beide series zich af in Frankrijk en zijn beide series drama's en komedies. Toch is Call My Agent! uniek.

In 2015 kwam de serie Dix pour cent uit, een komedie over agenten bij een fictief agentschap genaamd ASK (Agence Samuel Kerr). De serie was zeer populair en werd dan ook gekocht door Netflix. Ondertussen heeft de serie vijf seizoenen en een film van maar liefst 90 minuten.

Call My Agent!


De serie focust op de relatie van de agenten en hun cliënten. De cliënten waren voornamelijk Franse beroemdheden die zichzelf speelden.



In Call My Agent! is de oprichter en directeur van ASK overleden. Het is aan vier agenten om het talentenbureau over te nemen. Al snel komen ze erachter hoe lastig het is om de controle te houden en om te gaan met de grote ego's van de beroemdheden.

Netflix


Ben je nieuwsgierig geworden naar Call My Agent!? Stream de serie dan op Netflix.

Lees ook
Fan van 'Lupin'? Verslind dan ook deze 4 grandioze crimeseries op Netflix
Na 'Lupin' kan je direct deze 4 ijzersterke crimeseries opzetten op Netflix.... Lees verder
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Stelling: Emily in Paris is eigenlijk een erg leuke serie!

  • Eens

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Oneens

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen