search
NPO Top 4: De nieuwste series op de ijzersterke Nederlandse streamingdienst
Series / Specials

NPO Top 4: De nieuwste series op de ijzersterke Nederlandse streamingdienst

Ontdek deze gewelidige nieuwe series op NPO Start: van thriller tot misdaad.

Wanneer mensen besluiten om een abonnement af te sluiten op een streamingdienst, denken ze vaak aan grote sites zoals Netflix of Disney+. De prijzen van deze abonnementen kunnen hoog oplopen, maar gelukkig is er een andere optie. De Nederlandse streamingdienst NPO Start heeft namelijk talloze fantastische series!

The Reunion



The Reunion is één van de series die onlangs is toegevoegd aan het aanbod van NPO Start. Het eerste seizoen is te streamen op NPO Plus, wat betekent dat je een abonnement nodig hebt. Enkele afleveringen zijn echter gratis te streamen.

In de serie krijgt Thomas een mysterieuze uitnodiging voor de reünie van zijn oude school. Hij besluit om na 25 jaar terug te keren, maar dan wordt hij geconfronteerd met zijn verleden en een gedeeld geheim.



Face to Face



Een andere serie die onlangs opgenomen is aan de collectie op NPO Plus, is de misdaadserie Face to Face. Let wel op dat alleen seizoen 3 beschikbaar is op de site.

In Face to Face wordt rechercheur Bjørn geconfronteerd met de zelfmoordpoging van een anonieme vrouw. Naarmate zijn onderzoek vordert, komt hij achter schokkende geheimen. Kan hij, ondanks zijn eigen tekortkomingen, dit mysterie oplossen?



Laura H.



Ook de thriller Laura H. is onlangs toegevoegd aan NPO Plus. De eerste aflevering is gratis en zonder abonnement te streamen. Kan je na 45 minuten geen genoeg krijgen van het waargebeurde verhaal van Laura? Dan is de rest van het seizoen te streamen via NPO Plus.

Laura H. vertelt het verhaal van Laura, een tiener uit Zoetermeer. Ze is met haar man en kinderen naar Syrië gegaan. In 2016 duikt ze echter ineens op aan de grens. Ze zegt te zijn ontsnapt uit het kalifaat, maar veel mensen twijfelen aan haar verhaal.



Better



De laatste kijktip van dit artikel is Better, een Britse misdaadserie die pas sinds enkele dagen te streamen is op NPO Plus.

Better volgt Lou Slack, een inspecteur bij de politie. Ze leeft echter een dubbelleven en werkt ook samen met een gevaarlijke drugsbaron. Wanneer haar zoon Owen ernstig ziek wordt, besluit ze haar leven om te gooien. Dit is echter makkelijker gezegd dan gedaan.



Lees ook
SerieTotaal tipt: 4 keigave series op de streamingdienst van NPO
Stream de beste series op NPO Start/Plus, van misdaad en romantiek tot bekroonde series en historische drama's.... Lees verder
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

NPO Plus of Prime Video?

  • NPO Plus

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Prime Video

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen