search
Krankzinnige bioscoopfilm uit juli met ster uit 'The Crow' en 'IT' stream je nu al thuis op de buis
Films / Specials

Krankzinnige bioscoopfilm uit juli met ster uit 'The Crow' en 'IT' stream je nu al thuis op de buis

Deze gloednieuwe actiefilm is nu al gewoon thuis te bekijken.

De comedy actiefilm Boy Kills World was twee maanden geleden nog in de bioscopen te zien. En nu is het al bijna zover: vanaf maandag stream je hem gewoon vanaf je bank.

Boy Kills World is een dystopische actie-comedy. De film is het regiedebuut van de Duitse Moritz Mohr. Het verhaal van de serie is gebaseerd op een verhaal dat Mohr schreef met scenarioschrijver Arend Remmers.

Vechtmachine


De film speelt zich af in een duistere, futuristische wereld waar corruptie en geweld de norm zijn geworden. Het verhaal volgt Boy, een doofstomme man met een levendige verbeelding, die opgroeit in een gewelddadige samenleving nadat hij zijn familie is verloren.

Een mysterieuze mentor traint hem tot een dodelijke, onstuitbare vechtmachine. Zijn handicap wordt omgezet in een superkracht. Hierdoor krijgt Boy de kans om de onderdrukkers die hem onrecht aandeden te confronteren.

Cast


De rol van Boy wordt gespeeld door Bill Skarsgård. Hem kun je onder andere kennen als Pennywise in de verfilming van It uit 2017. Ook speelde hij in Hemlock Grove, Barbarian, Castle Rock en is hij te zien in de nieuwe remake van The Crow.



Daarnaast zien we in Boy Kills World Jessica Rothe (Happy Death Day, La La Land) als June 24, Michelle Dockery (Downton Abbey, The Gentlemen) als Melanie en Isaiah Mustafa (Shadowhunters, It Chapter Two) als Benny.

Release


Boy Kills World ging in première in september 2023. In juni 2024 verscheen de film hier in de bioscoop. En nu is het al zover: we kunnen de film zeer binnenkort gewoon vanuit huis streamen.

Bekijk Boy Kills World vanaf maandag 9 september bij Pathé Thuis.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Boy Kills World toevallig in de bioscoop gezien?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen