search
Courteney Cox uit 'Friends' verprutste haar gezicht en heeft er heel veel spijt van
Series / Celebrity

Courteney Cox uit 'Friends' verprutste haar gezicht en heeft er heel veel spijt van

Courteney Cox uit eerlijk spijt over cosmetische ingrepen en hervindt zelfvertrouwen zonder fillers.

Courteney Cox, bekend van haar rol als Monica Geller in de hitserie Friends, heeft recent met eerlijkheid gesproken over haar spijt over cosmetische ingrepen. Tijdens de Gloss Angeles-podcast deelde Cox haar ervaringen met fillers en de druk die ze voelde om er jonger uit te zien onder de spotlights. Deze eerlijkheid benadrukt de enorme druk die beroemdheden ondergaan om te streven naar een "age-less" perfectie.

Cox was een van de grootste sterren in de entertainmentindustrie in de jaren 2000 met haar verschijning in Friends. Naast Friends heeft ze ook een grote rol gespeeld in de Scream-horrorfilmreeks als Gale Weathers. Deze rollen maakte haar wereldwijd beroemd en leidde tot een lange en succesvolle carrière. Recentelijk staat ze in de spotlights door haar eerlijke reflecties op de cosmetische behandelingen die ze onderging.

Spijt


Ze vertelde dat ze de druk voelde om er jonger uit te zien wat resulteerde in het gebruik van te veel fillers. Dit leidde tot een vicieuze cirkel waarin ze steeds meer behandelingen onderging omdat ze dacht dat ze de gewenste uitstraling nog niet bereikt had. Ze beschreef het als een domino-effect dat afgegaan is zonder dat je dit doorhebt. Veranderingen die voor haar als het 'nieuwe normaal' gezien werden, waardoor ze maar door bleef gaan.

Het besef van dit domino-effect kwam te laat, en ze beschreef de periode waarin ze besloot te stoppen met de behandelingen als een tijd van zelfreflectie en spijt. De 58-jarige actrice noemde haar fillers-journey een van haar grootste spijtmomenten op cosmetisch gebied. Gelukkig waren de fillers die Cox gebruikte te verwijderd.

Herontdekt zelfvertrouwen


Na het verwijderen van de fillers voelde ze zich een stuk gelukkiger en heeft haar zelfvertrouwen helemaal herontdekt. "Ik voel me beter omdat ik er weer meer uit zie als mezelf", zei ze tegen Newbeauty.




Hoewel Cox haar cosmetische behandelingen met spijt terugziet, heeft haar reis van zelfontdekking haar zelfacceptatie van haar natuurlijke schoonheid gebracht en kijkt ze met vertrouwen naar de toekomst. Fans kunnen haar binnenkort weer verwachten op het scherm met haar terugkomst in de Scream-franchise.

Lees ook
Deze serie met Courteney Cox heeft 89% op Rotten Tomatoes: "Geweldige, hilarische serie"
Courteney Cox speelt de hoofdrol in de komedieserie 'Cougar Town'.... Lees verder
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Vind jij dat Courteney Cox er verbouwd uitziet?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen