search
Actiefilm met futuristisch tintje en $3,6 miljard staat direct bovenaan de Top 10 van Prime Video
Series / Nieuws

Actiefilm met futuristisch tintje en $3,6 miljard staat direct bovenaan de Top 10 van Prime Video

Het toekomstige Californië is aanmerkelijk minder zonnig in deze komedie met een futuristisch tintje.

John Cena's nieuwste film is gemaakt door Amazon Studios en speelt zich af in de nabije toekomst. Californië is op haar retour en heeft een bedenkelijke oplossing gevonden voor dit probleem.

In Jackpot! van regisseur Paul Feige, die eerder Bridesmaids maakte, bestaat er een aparte loterij in het jaar 2030. In deze loterij is de dagelijkse winnaar vogelvrij, tenzij diegene het einde van de dag haalt.

Regels


Voormalig kindacteur Katie (Awkwafina) komt naar Los Angeles in de hoop om het als volwassene te maken in de filmwereld. Ze vindt woonruimte en besluit een lot te kopen.

Katie wint de grootste pot ooit, een bedrag van maar liefst $3,6 miljard, maar ze is totaal niet op de hoogte van de regels. Noel (John Cena) is een 'loterijbeschermer' van beroep, en hij biedt aan om haar gedurende die dag in leven te houden in ruil voor een percentage van het bedrag.

Knipoog


De film heeft veel grappen en gevechtsscènes met een knipoog naar de oppervlakkige cultuur van Los Angeles. De Prime Video-kijkers weten deze combinatie duidelijk te waarderen.



Jackpot! kun je streamen op Prime Video.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Jackpot! al gezien?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen