search
De bruutste (en beste?) serie van Prime Video krijgt een spin-off
Series / Nieuws

De bruutste (en beste?) serie van Prime Video krijgt een spin-off

Het lijkt erop dat we voorlopig genoeg vette actie uit de wereld van 'Reacher' kunnen verwachten.

Prime Video is begonnen met het uitbreiden van het Reacher-universum, nu de streamingdienst de eerste spin-off van de succesvolle actieserie heeft aangekondigd. Binnenkort verschijnt de nieuwe serie Neagly.

Zoals de naam doet vermoeden, zal de nieuwe serie zich richten op het populaire personage Frances Neagley, gespeeld door Maria Sten. Neagley is een beveiligingsexpert die samen met Reacher in het leger diende. Het lijkt erop dat Neagley in de spin-off opnieuw zal samenwerken met Alan Ritchson's Reacher, waarin Ritchson een gastrol heeft.

Publieksfavoriet nu eigen serie


Het personage van Frances Neagley werd na haar introductie in het eerste seizoen van Reacher een publieksfavoriet, en speelde vervolgens een belangrijke rol in seizoen twee. Reden genoeg voor Prime om haar een eigen serie te geven.

De spin-off Neagly wordt geproduceerd door Nick Santora, de showrunner van de oorspronkelijke serie, en Nicholas Wootton, die eerder samenwerkten aan de populaire actieserie Prison Break. De productie wordt uitgevoerd door Amazon MGM Studios en Skydance Television, in samenwerking met CBS Studios.

Ook de moederserie gaat vrolijk door


Seizoen drie van Reacher is al in ontwikkeling en zal gebaseerd zijn op het zevende boek uit de reeks, Persuader. Hierin gaat Reacher undercover om een informant te redden. Naast Reacher worden nieuwe personages geïntroduceerd, waaronder de slechterik Paulie, gespeeld door Olivier Richters, ook wel bekend als 'The Dutch Giant'.



Totdat de nieuwe spin-off uitkomt, kun je nog eens alle afleveringen van Reacher streamen op Prime Video.

Lees ook
Verbazingwekkende Netflix-serie is een kijkcijferkanon in Nederland en staat in de Top 10
De docuserie The Man with 1000 Kids staat opeens weer in de Netflix Top 10.... Lees verder
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Ben jij fan van Reacher?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen