search
Compleet nieuwe serie van 'Stranger Things'-bedenkers krijgt indrukwekkende hoofdrolspelers
Series / Nieuws

Compleet nieuwe serie van 'Stranger Things'-bedenkers krijgt indrukwekkende hoofdrolspelers

Netflix werkt achter de schermen hard aan een nieuwe bovennatuurlijke hitserie.

2025 wordt een belangrijk jaar voor fans van Stranger Things. Dan verschijnt namelijk het langverwachte slotseizoen van de Netflix-hit. De megastreamer kijkt echter ook al verder vooruit naar het leven na de scifi-horrorserie.

Dat doen ze samen met de Duffer Brothers, de twee breinen achter Stranger Things. Momenteel heeft Netflix al twee deals gesloten met de creatieve broers.

The Boroughs


Een van die deals betreft de nieuwe serie The Boroughs. Voor die serie is er nu een belangrijke stap gezet: de acteurs die de hoofdrollen gaan spelen zijn namelijk gevonden. Netflix heeft een aantal ervaren namen weten te strikken.

De bekendste twee zijn ongetwijfeld Alfred Molina (Spider-Man 2, Indiana Jones & The Raiders of the Lost Ark) en Bill Pullman (Independence Day, The Sinner). Daarnaast gaan we Geena Davis, Alfre Woodard, Denis O'Hare en Clarke Peters in de serie zien.

Bovennatuurlijk


The Boroughs wordt een bovennatuurlijk mysterie. De serie speelt zich af in een ogenschijnlijk pittoreske gemeenschap van pensionado's waar een groep van onwaarschijnlijke helden moet samenwerken om een bedreiging afkomstig uit een andere werkelijkheid te stoppen.



Wanneer de nieuwe serie moet verschijnen is nog onbekend, maar fans van de Duffer Brothers kunnen volgend jaar in ieder geval eerst nog genieten van het laatste seizoen van Stranger Things.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Ben jij al geïnteresseerd in The Boroughs?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen