search
Veelbesproken en spannende Netflix-serie krijgt een trailer voor seizoen 2
Series / Trailer

Veelbesproken en spannende Netflix-serie krijgt een trailer voor seizoen 2

The Diplomat keert nog dit jaar terug met een nieuw seizoen.

De eerste teaser trailer voor het tweede seizoen van de spannende en veelbesproken dramaserie The Diplomat staat nu online. Het nieuwe seizoen van de Netflix Original verschijnt eind volgende maand op de streamingdienst.

Actrice Keri Russell speelt de rol van de Amerikaanse ambassadeur Kate Wyler, die verstrikt raakt in een gevaarlijk complot binnen de Britse regering. Russell werd genomineerd voor onder andere een Golden Globe en een Emmy Award.

Machtsspelletjes


Het eerste seizoen verscheen in februari 2023 en bestaat uit zes afleveringen. De serie barst van intriges en politieke machtsspelletjes, en in seizoen 2 zal dat niet anders zijn.

De synopsis van het eerste seizoen luidt als volgt: Te midden van een internationale crisis probeert een carrièrediplomaat haar nieuwe baan als ambassadeur in het VK te combineren met haar turbulente huwelijk met een politieke ster.

Nieuw seizoen


Hieronder zie je de eerste trailer voor het tweede seizoen, waarin ook Rufus Sewell, Ali Ahn, Rory Kinnear en Ato Essandoh te zien zijn. Vanaf 31 oktober kun je de zes nieuwe afleveringen op Netflix bekijken.



In het tweede seizoen zet een verwoestende explosie in het hart van Londen het leven van de Amerikaanse ambassadeur Kate Wyler (Russell) op zijn kop. Terwijl ze de brokstukken van haar carrière probeert op te rapen, ontdekt ze een angstaanjagende waarheid: de aanval kwam niet van een rivaliserend land, maar van binnen de Britse regering.

Waarheid


Terwijl ze op zoek gaat naar de waarheid, blijkt haar enige bondgenoot haar bijna ex-man Hal Wyler (Sewell) te zijn. De spanningen binnen hun relatie lopen hoog op, evenals de complexe verhoudingen met de Britse minister van Buitenlandse Zaken Austin Dennison (Gyasi) en een confronterende ontmoeting met vicepresident Grace Penn (Janney).

Ook interessant
Vervolg op 'Dahmer'-serie: 'Monsters: The Lyle and Erik Menendez Story' is net zo heftig als gruwelijk
Netflix heeft de officiële en volledige trailer voor Monsters: The Lyle and Erik Menendez Story, de nieuwe true-crime serie.. Lees verder
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Heb jij het eerste seizoen van The Diplomat al gezien?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen