search
'Star Wars'-ster Daisy Ridley vecht voor haar leven in deze psychologische thriller: vanaf vandaag te streamen
Films / Specials

'Star Wars'-ster Daisy Ridley vecht voor haar leven in deze psychologische thriller: vanaf vandaag te streamen

'The Marsh King's Daughter' is vanaf vandaag te zien op Prime Video.

Vanaf vandaag bekijk je The Marsh King's Daughter gewoon vanaf de bank. De spannende psychologische thriller met Star Wars-ster Daisy Ridley is te streamen op Prime Video.

The Marsh King's Daughter is een psychologische thrillerfilm uit 2023, geregisseerd door Neil Burger. Hem kun je kennen van The Illusionist, Divergent en Interview with the Assassin.

Verborgen verleden


De film vertelt het verhaal van Helena, een jonge vrouw die een duister geheim schuilhoudt. Ze is in de wildernis opgegroeid onder de tirannie van haar vader, bekend als de "Marsh King", die haar moeder jaren geleden heeft ontvoerd.

Helena heeft haar verleden altijd verborgen gehouden en probeert nu een normaal leven te leiden met haar eigen gezin. Alles verandert alleen als haar vader ontsnapt uit de gevangenis, waardoor Helena gedwongen wordt terug te keren naar de wereld die ze zo lang achter zich probeerde te laten.

Cast


De rol van Helena wordt gespeeld door Daisy Ridley, bekend van haar rol als Rey in de Star Wars-sequel trilogie. Ook speelde ze in Murder on the Orient Express, Ophelia en Sometimes I Think About Dying.



Daarnaast zien we in de film Ben Mendelsohn (Animal Kingdom, Darkest Hour) als Jacob, Gil Birmingham (Yellowstone, Twilight) als Clark en Caren Pistorius (Slow West) als Beth.

Prime Video


De film is gebaseerd op de gelijknamige roman van Karen Dionne uit 2017. De ontwikkeling van de film is bezig sinds 2018, maar in 2023 verscheen hij pas in de bioscoop. En nu is het zover: de film is te streamen.

Bekijk The Marsh King's Daughter vanaf vandaag op Prime Video.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

The Marsh King's Daughter: een aanrader volgens jou?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen