search
Eerste recensies van nieuwe serie met Nicole Kidman 'The Perfect Couple': grote hit of dikke flop?
Series / Nieuws

Eerste recensies van nieuwe serie met Nicole Kidman 'The Perfect Couple': grote hit of dikke flop?

De serie The Perfect Couple op Netflix krijgt gemengde recensies van critici op Rotten Tomatoes.

Ben van plan om de gloednieuwe serie The Perfect Couple met Nicole Kidman op Netflix te kijken? Dan is het handig om eerst dit artikel te lezen. De beste critici op Rotten Tomatoes hebben de serie namelijk al gezien en gedeeld of deze de moeite waard is.

Het gloednieuwe mysterie The Perfect Couple is gebaseerd op het gelijknamige boek van Elin Hilderbrand, dat in 2018 uitkwam. Susanne Bier werkte als regisseur samen met ontwikkelaar Jenna Lamia om dit verhaal te verfilmen.

Rotten Tomatoes


In The Perfect Couple staat Eve Hewson op het punt te trouwen met Benji Winbuty, de zoon van Greer Garrison (Nicole Kidman), een rijke schrijfster. Het moet de perfecte dag worden, maar als er een dood lichaam wordt gevonden, staat alles en de hele familie op zijn kop.

Het plot klinkt als een geweldig begin van een spannend mysterie, maar volgens critici op Rotten Tomatoes heeft de serie de plank misgeslagen. Zij geven de serie namelijk een magere score van 59% (op het moment van schrijven).

Grote afrader


Angia Han van Hollywood Reporter raadt iedereen af om de serie te kijken: "In minder dan zes uur voelt het verhaal zo eindeloos aan dat ik met een gerust hart niemand zou aanraden om de serie enkel voor het einde te kijken."



Ook Randy Myers van San Jose Mercury News schrijft dat de serie niet origineel is. Toch is hij positiever:

"The Perfect Couple" begeeft zich inderdaad op het pad van misdaadoplossing waar veel mysteries al eerder mee te maken hebben gehad, maar deze serie doet dat met zoveel klasse en pit dat het je gewoon niet kan schelen."

Netflix


Ben je nieuwsgierig geworden naar The Perfect Couple? Stream de serie dan op Netflix.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Laat jij je beïnvloeden door negatieve recensies?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen