search
Netflix heeft in een klap een nieuw kijkcijferkanon
Series / Nieuws

Netflix heeft in een klap een nieuw kijkcijferkanon

De nieuwe Netflix-serie The Perfect Couple staat gelijk op de eerste plaats van de Netflix Top 10.

In één klap staat de nieuwe Netflix Original The Perfect Couple op de eerste plaats van de Netflix Top 10. De serie met onder andere Nicole Kidman blijkt een enorm succes, wat betreft de kijkcijfers.

The Perfect Couple is een mysteriedrama geregisseerd door Susanne Bier, bekend van onder meer de film Bird Box en de serie The Night Manager. Naast Kidman vertolken ook Liev Schreiber, Dakota Fanning en Eve Hewson belangrijke rollen in The Perfect Couple.

Wisselend ontvangen


Hoewel er heel wat grote namen in de serie spelen en Bier een aantal mooie films en series heeft opgeleverd, valt de ontvangst van The Perfect Couple tegen. De Tomatometer staat op slechts 55 procent na 29 recensies. Ook de Popcornmeter weet niet te imponeren, met slechts een score van 60 procent.

"Door zijn gebrek aan originaliteit nodigt de serie uit tot een vergelijking met Big Little Lies, maar zonder de spanning en intriges van dat drama blijven we achter met iets dat zo oppervlakkig en onvervuld is als de familie die het in beeld brengt," schrijft Nick Hilton van Independent (UK).

Bingewatchen?


"Als er iemand is die het kan weerstaan ​​om alle zes afleveringen te bingewatchen zodra ze eraan zijn begonnen, dan eet ik mijn schoenen op," meldt Lucy Mangan van Guardian. Je kijkt de afleveringen nu op Netflix.



De synopsis: Amelia staat op het punt te trouwen met iemand uit een van de rijkste families op Nantucket tot een schokkend sterfgeval de bruiloft doet ontsporen en iedereen opeens verdachte is.

Lees ook
Actiefilm met futuristisch tintje en $3,6 miljard staat direct bovenaan de Top 10 van Prime Video
Het toekomstige Californië is aanmerkelijk minder zonnig in deze komedie met een futuristisch tintje.... Lees verder
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Is de trailer van The Perfect Couple voor jou voldoende overtuigend?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen