search
Verbazingwekkende Netflix-serie is een kijkcijferkanon in Nederland en staat in de Top 10
Series / Nieuws

Verbazingwekkende Netflix-serie is een kijkcijferkanon in Nederland en staat in de Top 10

De docuserie The Man with 1000 Kids staat opeens weer in de Netflix Top 10.

Het gebeurt niet vaak dat een film of serie zomaar terugkeert in de Netflix Top 10. Nu is dat wel het geval met de docuserie The Man with 1000 Kids die nu op plaats zes in de lijst.

The Man with 1000 Kids gaat over de Nederlander Jonathan Meijer, youtuber en spermadonor. Alleen al in Nederland had hij in 2017 maar liefst 102 nakomelingen. Op dit moment mag hij zijn zaad niet meer gebruikt worden.

3000 kinderen


Er zijn schattingen die uitkomen op een totaal van al 3.000 nakomelingen wereldwijd. Na de documentaire reageerde Meijer geërgerd: "Bovendien vind ik Netflix een hele foute organisatie. Ik wil zuiver zijn, dus ik zet mijn handtekening niet onder een contract met de duivel. Ik zie heel veel kwaad in Netflix."

De docuserie is weer populair doordat Meijer een aanklacht heeft ingediend tegen Netflix. "Het is geen documentaire. Het is een vermakelijke film voor sommigen. Ik vind het vreselijk. Maar ze hebben geen concrete cijfers. Het is allemaal speculatie," zei Jonathan Meijer in gesprek met Eva Jinek eerder deze maand. "Puur speculatie".

Nu te zien


Heb je The Man with 1000 Kids nog niet gezien? Je vindt de Netflix Original, bestaande uit drie afleveringen van elk circa 40 minuten, nog gewoon op Netflix.



De synopsis van Netflix: Een groep gezinnen komt erachter dat de charmante man die ze vertrouwden ook de spermadonor is van honderden – of misschien wel duizenden – andere kinderen over de hele wereld.

Lees ook
Vurige en vergeten film uit 2022 is nu opeens hot op Netflix
Sinds enkele dagen trekt de film Mr. Malcolm's List veel bekijks op Netflix.... Lees verder
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Hoe verbazingwekkend vind jij The Man with 1000 Kids?

  • Best wel verbazingwekkend

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Valt wel mee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen