search
De Top 4 gratis series op NPO: de beste Nederlandse en internationale series
Series / Specials

De Top 4 gratis series op NPO: de beste Nederlandse en internationale series

Ontdek vier kijktips voor de beste Nederlandse en internationale series op NPO Start.

Van luchtige romcoms tot heftige misdaadseries; NPO Start heeft het allemaal. Op deze streamingdienst kun je de beste Nederlandse en internationale series kijken. In dit artikel lees je vier leuke kijktips.

De Ring



Deze nieuwe thrillerserie De Ring is pas sinds een week uit en is nu al één van de meest populaire series op NPO Plus. De eerste aflevering is gratis te streamen, maar voor de overige negen afleveringen heb je een abonnement nodig.

De Ring gaat over jurist Anna (Hannah Hoekstra). Wanneer ze de ring van haar opdrachtgever Simeon (Benja Bruijning) steelt, chanteert hij haar met beelden van de diefstal. Ze moet met hem naar bed, anders maakt hij haar carrière kapot.



Safe Home



De volgende kijktip is de vierdelige serie Safe Home met de populaire Australische actrice Aisha Dee in de hoofdrol. De afleveringen van ongeveer 50 minuten zijn te streamen op NPO Plus.

Aisha Dee speelt Phoebe, een oud medewerkster van een advocatenbureau. Ze heeft nu een baan in de pr-afdeling van een centrum tegen gezinsgeweld. Op haar eerste werkdag maakt ze echter een fout die grote gevolgen heeft.



Santos



De derde kijktip is het drama Santos dat gratis en zonder abonnement te streamen is op NPO Start. De serie bestaat uit één seizoen van acht afleveringen die ongeveer 45 minuten duren.

In Santos proberen Glenn en Yola in Rotterdam samen een leven op te bouwen. Ze hebben grote dromen voor hun toekomst, maar dan raken ze door de verkeerde vrienden verstrikt in een web van criminaliteit.



Happy Valley



De laatste kijktip is de misdaadserie Happy Valley. Op NPO Plus is zowel seizoen 1 als 2 te streamen. Beide seizoenen bestaan uit zes afleveringen van ongeveer 50 minuten.

Happy Valley gaat over detective Catherine Cawood. Ze leidt haar team uit het district Yorkshire en heeft dan ook veel verantwoordelijkheid. Haar werk wordt echter moeilijk te scheiden van haar privéleven als haar verleden haar achtervolgt.



Lees ook
NPO Top 4: De nieuwste series op de ijzersterke Nederlandse streamingdienst
Ontdek deze gewelidige nieuwe series op NPO Start: van thriller tot misdaad.... Lees verder
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

NPO Start wel eens aangezet?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen