search
Kon jij de bioscoopfilm 'Borderlands' niet aanzien? Deze 'Borderland'-serie op Netflix is juist wel heel goed
Series / Featured

Kon jij de bioscoopfilm 'Borderlands' niet aanzien? Deze 'Borderland'-serie op Netflix is juist wel heel goed

Borderlands was een grote flop, maar deze serie is juist wel fantastisch.

Het is soms erg lastig om een leuke film of serie uit te kiezen. Je weet vaak wel welke series je leuk vond of niet, maar hoe kies je een nieuwe titel uit? In dit artikel lees je welke serie je juist wél moet kijken als je de nieuwe bioscoopfilm Borderlands verschrikkelijk vond.

Borderlands is een film uit 2024 die gebaseerd is op een videogame van Gearbox Software. Opvallend is dat de film zeer slecht ontvangen is, ondanks de goede cast. Zo speelden onder anderen Cate Blanchett, Kevin Hart, Jack Black en Edgar Ramirez in de film.

Een goed alternatief


Misschien was de Borderlands-film niet helemaal jouw ding, maar de Borland-serie op Netflix, Alice In Borderland, waarschijnlijk wel. Deze Japanse serie kwam in 2020 uit en is gebaseerd op de manga van Haro Aso.

Alice In Borderland is geregisseerd door Shinsuke Sato en vertelt het verhaal van Ryōhei Arisu (Kento Yamazaki) en Yuzuha Usagi (Tao Tsuchiya). Zij zitten samen vast in een verlaten versie van Tokio en moeten gevaarlijke spellen spelen om te overleven.

Rotten Tomatoes


De serie heeft twee seizoenen die allebei zeer goed scoren op Rotten Tomatoes. Zo scoorde seizoen 1 een fantastische score van 82% en kreeg seizoen 2 zelfs 91%!



Topcriticus Melanie McFarland van Salon.com schrijft op Rotten Tomatoes: "Het is altijd fantastisch om te zien hoe helden met weinig middelen en wapens de tegenslagen overwinnen. En zoals Arisu benadrukt, heeft elk spel een oplossing."

Netflix


Ben je nieuwsgierig geworden naar Alice In Borderland? Stream de serie dan op Netflix.

Lees ook
Deze nieuwe Scandinavische serie moet Netflix helemaal gaan veroveren
Zou deze Scandinavische serie de nieuwste hit van Netflix worden?... Lees verder
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Borderlands: gezien in de bioscoop?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen