search
Komende week op Disney+: Een aanbod aan spectaculaire nieuw series
Series / Release-lijsten

Komende week op Disney+: Een aanbod aan spectaculaire nieuw series

Ga vooral niet uit van non-fictie, want het wordt een magische en avontuurlijke week.

Hieronder het wekelijkse overzicht met de drie meest opvallende series uitgelicht, inclusief trailer.

English Teacher


Verschijnt op: Dinsdag 10 september | Release: Seizoen 1 - aflevering 3 | Genre: Komedie | Kijk op: Disney+

Evan Marquez is een docent Engels in Austin, Texas die een balans probeert te vinden tussen de persoonlijke, beroepsmatige en politieke aspecten van zijn werk op een middelbare school.



Only Murders in the Building


Verschijnt op: Woensdag 11 september | Release: Seizoen 4 - aflevering 3 | Genre: Komedie / Misdaad / Thriller | Kijk op: Disney+

Only Murders In The Building volgt drie vreemdelingen die een obsessie delen voor waargebeurde misdaadverhalen en er plotseling in verwikkeld raken als ze de mysterieuze dood van een buurman in hun flatgebouw in New York onderzoeken.



In Vogue: The 90s


Verschijnt op: Vrijdag 13 september | Release: Seizoen 1 - aflevering 1-3 | Genre: Documentaire

Vertelt het ultieme verhaal van de mode-industrie in de jaren '90 door de ogen van Vogue-redacteuren Hamish Bowles, Edward Enninful, Tonne Goodman en Anna Wintour.



Overige series nieuw op Disney+


Hieronder de overige series die deze week op Disney+ verschijnen.

9 september: Futurama (seizoen 12 - aflevering 7) - Animatie / Komedie / Sciencefiction - Een futuristische, satirische animatieserie van 'The Simpsons'-maker Matt Groening, over een man die in 1999 bevroren is en op de vooravond van de 31e eeuw ontdooit.

9 september: Hit-Monkey (seizoen 2) - Actie / Animatie / Avontuur - Een woeste aap en een onuitstaanbare geest gaan samen de onderwereld van Tokio te grazen te nemen.

11 september: Murai in Love (seizoen 1 - aflevering 2) - Animatie / Komedie / Romantiek - Murai, een eigenaardige middelbare scholier, is verliefd op z'n otaku-lerares Tanaka. Tanaka wijst Murai af en zegt dat ze nooit geïnteresseerd zou zijn in een jongen met lang, zwart haar zoals hij. Murai knipt z'n haar en verft het blond, waardoor hij lijkt op Tanaka's favoriete videogamepersonage.

11 september: Seoul Busters (seizoen 1) - Komedie / Misdaad - Afdeling 2 van Zware Criminaliteit in Songwon heeft het laagste percentage aanhoudingen. Als hun chef wordt overgeplaatst, wordt het team verbannen naar een tijdelijk onderkomen. Ze ontmoeten hun nieuwe chef Yubin. Het vertrouwen is er nog niet, maar tijdens het werk groeit er een band.

12 september: Are You Sure?! (seizoen 1 - aflevering 7) - Documentaire / Avontuur / Familie - Maak je klaar voor een avontuur met Jimin en JungKook. Volg dit dynamische duo terwijl ze de wereld rondreizen in Are You Sure?!

12 september : Will Trent (seizoen 2 - aflevering 10) - Misdaad / Drama - Agent Will Trent van het Georgia Bureau of Investigation (GBI) werd na zijn geboorte afgestaan en maakte een moeilijke jeugd door in het overbelaste jeugdzorgsysteem van Atlanta. Tegenwoordig is Will Trent vastbesloten zijn unieke visie te gebruiken om ervoor te zorgen dat niemand in de steek wordt gelaten zoals hijzelf, en heeft hij het hoogste oplossingspercentage van het GBI.

13 september: LEGO Star Wars: Rebuild the Galaxy (seizoen 1) - Animatie / Familie / Avontuur - Het hele Star Wars-sterrenstelsel wordt opgeschud als een doodgewone nerf-herder, Sig Greebling, een krachtig artefact ontdekt in een geheime Jedi-tempel. Het avontuur dient zich aan in een nieuwe, wonderlijke en verdraaide versie van het stelsel waarin helden schurken zijn en andersom. Het lot rust op de schouders van Sig, die de held in zichzelf moet vinden om de steentjes opnieuw in elkaar te zetten.

Lees ook
Netflix wordt opeens overspoeld met grote bioscoopfilms van Disney en Warner Bros.
De Netflix Top 10 met films staat vol bekende Hollywoodfilms en dat is goed nieuws voor de abonnees.... Lees verder
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Disney+ of SkyShowtime?

  • Disney+

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • SkyShowtime

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen