search
Deze gewelddadige en spannende films bebben Netflix helemaal in hun greep
Films / Nieuws

Deze gewelddadige en spannende films bebben Netflix helemaal in hun greep

De top vijf films op Netflix zitten vol geweld: zit er iets voor jou tussen?

De Netflix Top 10 van films bestaat op dit moment uit een mooie mix van (recente) bioscoopfilms en Netflix Originals. De top vijf films zijn zeker de moeite waard voor fans van geweld en spanning.

Op de vijfde plaats staat de Netflix-actiekomedie The Union. De film staat alweer zo'n drie weken online en wordt nog altijd goed bekeken. En dat is niet gek met sterren als Mark Wahlberg, Halle Berry, J.K. Simmons en Mike Colter. De ontvangst bleek gemengd.

Oorlog en spanning


Op de vierde plaats staat eveneens een Netflix Original, met de matig ontvangen horrorfilm The Deliverance. De film is gebaseerd op een waargebeurd verhaal en je ziet rollen van onder andere Andra Day, Glenn Close en Anthony B. Jenkins.

Op de tweede en derde plaats staan respectievelijk de Nederlandse oorlogsfilm Invasie en Land of Bad. Als je op zoek bent naar een goede film, dan raden we je de laatste aan. De film met Russell Crowe staat op een prima 94 procent op de Popcornmeter van Rotten Tomatoes.

Koploper


De koploper heet Rebel Bridge. De actiethriller met Aaron Pierre, Don Johnson en AnnaSophia Robb staat ook op een goed percentage. De Tomatometer noteert een sterke 95 procent.



Op de zesde tot en met de tiende plaats in de Netflix Top 10 staan respectievelijk de films The Darkest Hour, Gemini Man, Incoming, The Other Woman en How to Lose a Guy in 10 Days.

Lees ook
Met een 8,5 op IMDb is deze briljante en onvergetelijke serie een dikke aanrader op Netflix
Alle 11 seizoenen van 'Shameless' zijn gewoon te bekijken op Netflix.... Lees verder
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Heb jij meer dan twee van deze vijf films gezien?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen