search
Deze 4 onbekende titels op Netflix verdienen jouw aandacht: Hooggewaardeerde verborgen topseries
Series / Nieuws

Deze 4 onbekende titels op Netflix verdienen jouw aandacht: Hooggewaardeerde verborgen topseries

We hebben weer vier aanraders voor je uitgekozen die absoluut het bekijken waard zijn.

Netflix biedt sinds 2013 een overvloed aan topseries in Nederland, maar tussen al die bekende titels schuilen verborgen parels die je misschien over het hoofd hebt gezien, en zeker niet mag missen. We hebben vier van deze hooggewaardeerde series voor je uitgezocht. Zijn deze titels iets voor jou?

Fate: The Winx Saga



Deze Britse tienerdramaserie is vooral bij het publiek geliefd. Op Rotten Tomatoes krijgt het een hele goede score van 82%. Je kunt twee seizoenen van deze serie bekijken op Netflix.

In Fate: The Winx Saga zijn een groep tieners vastbesloten hun toverkrachten te perfectioneren. Op de magische kostschool Alfea leren ze omgaan met rivaliteit, romantiek en het bovennatuurlijke.



Archive 81



In 2022 kwam deze mysterieuze sciencefictionserie met acht afleveringen naar Netflix. Op Rotten Tomatoes laat vooral de Tomatometer goede cijfers zien. Het krijgt een score van 87%.

Een archivaris krijgt in Archive 81 de opdracht beschadigde videobanden te restaureren en raakt betrokken in een mysterie rond de vermiste regisseur en een demonische sekte.



Monk



Dit is er zo een in het rijtje van klassiekers die Netflix in de loop der jaren heeft aangekocht. Het publiek en de critici op Rotten Tomatoes zijn eensgezind en geven de serie een waarderingscijfer van 89%. Je streamt alle acht seizoenen op Netflix.

Een briljante detective met een dwangstoornis neemt ontslag en gaat aan het werk als consulent om de politie te helpen met hun moeilijkste zaken.



Six Feet Under



En dit is dan weer een serie uit het oeuvre van HBO. De serie kwam alweer 23 jaar geleden uit, maar is nu ook te bekijken op Netflix. Op Rotten Tomatoes krijgt de serie de nagenoeg perfecte score van 96%.

De ongeremde dramaserie Six Feet Under, over het leven en de problemen van een disfunctioneel gezin dat een begrafenisonderneming runt, sleepte negen Emmy's in de wacht.



Lees ook
Ontdek deze 4 onvergetelijke en verborgen thrillers op Netflix die je niet mag missen
Er zijn vaak genoeg van deze titels te vinden die gek genoeg nooit de verdiende aandacht hebben gekregen.... Lees verder
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Kun jij onze tips over verborgen parels waarderen?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen