search
Maakt de nieuwe 'Young Sheldon' spin-off een einde aan de magie van 'The Big Bang Theory'?
Series / Nieuws

Maakt de nieuwe 'Young Sheldon' spin-off een einde aan de magie van 'The Big Bang Theory'?

De nieuwe Young Sheldon spin-off gaat een langlopende traditie verbreken.

De prequel van The Big Bang Theory, Young Sheldon, werd al heel snel zeer populair. Veel fans vonden de prequel zelfs beter dan de originele sitcom. Nu is er nieuws over de nieuwe Young Sheldon-spin-off, maar deze gaat waarschijnlijk een langlopende regel verbreken.

The Big Bang Theory kwam in 2007 uit en groeide al snel door tot een van de meest populaire sitcoms uit zijn tijd. Enkele jaren nadat de serie eindigde, ging de prequel Young Sheldon in première.

Het leven van Sheldon


In deze serie kreeg het publiek een hele andere kant van Sheldon te zien, namelijk zijn tienerjaren toen hij nog thuis woonde. Bovendien werden fans op een dieper niveau opnieuw geïntroduceerd aan de familie van Sheldon.

Ook Young Sheldon was zeer populair en de meeste kijkers vonden deze serie zelfs beter dan The Big Bang Theory. Nu hoopt de franchise deze groeiende populariteit voort te zetten met de nieuwe spin-off Georgie & Mandy's First Marriage.

Andere hoofdpersonages


Deze nieuwe spin-off volgt (zoals de titel al doet vermoeden) Georgie en Mandy. Dit is baanbrekend, omdat dit de eerste serie zal zijn waar Sheldon niet in het middelpunt staat.



Georgie en Mandy zijn twee populaire personages, maar toch zal het even wennen zijn. De afgelopen twee decennium gingen de series namelijk over Sheldon. Toch is het een slimme keuze, want als de franchise zich uit wil breiden, zullen fans op een gegeven moment afscheid moeten nemen van Sheldon.

HBO Max


Young Sheldon is te streamen op HBO Max.

Lees ook
De titel 'The Big Bang Theory' heeft een dubbele betekenis
Een uitleg waarom 'The Big Bang Theory' haar serietitel heeft gekregen.... Lees verder
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Stelling: Young Sheldon maakt The Big Bang Theory een stuk minder iconisch

  • Eens

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Oneens

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen