search
De beste serie van dit moment: Nieuwe wending voor 'Slow Horses'
Series / Nieuws

De beste serie van dit moment: Nieuwe wending voor 'Slow Horses'

Christopher Chung vertelt over de toekomst van de populaire serie Slow Horses.

Onlangs is het vierde seizoen van de populaire Slow Horses uitgekomen. Er zijn nog veel mysteries die beantwoord moeten worden in seizoen 5, maar Christopher Chung onthult al enkele details.

Slow Horses is een Brits drama dat gebaseerd is op de Slough House-boekenreeks van Mick Herron. De serie is in 2022 in première gegaan en onlangs is bevestigd dat de serie terug zal keren voor een vijfde seizoen. Er zullen echter wel enkele grote veranderingen plaatsvinden.

Roddy Ho


Christopher Chung (Roddy Ho) werd onlangs geïnterviewd door Gamesradar+. In dit interview onthulde hij een belangrijk detail over seizoen 5 dat alles verandert. Volgens hem zal er namelijk meer focus op zijn personage komen.

Roddy is vervelend, maar briljant en weet als voormalig hacktivist alles over computers. Het personage krijgt niet heel veel aandacht in de boeken, maar de serie gaat dat volgens Chung dus veranderen.

Een nieuwe focus


Hij vertelde: "Er is meer focus op Roddy dan in het boek. En ik gooi er misschien zelfs een dansbeweging of twee in. Iedereen krijgt een moment in de schijnwerpers, wat geweldig is.

Ik had zes of zeven boeken gelezen toen ik werd gecast en omdat 'London Rules' zo'n zware focus op Roddy heeft, hoopte ik dat we seizoen 5 zouden halen."




Ook bedankt hij producent en schrijver Will Smith voor zijn werk: "Wat hij heeft geschreven, is gewoon alles waar ik op had gehoopt en meer."

De acteur vervolgt dat hij de kijkers niet wil teleurstellen en hoopt dat de serie enkele vragen kan beantwoorden, maar ook enkele vragen kan oproepen zodat het verhaal spannend blijft.

Apple TV+


Alle seizoenen van Slow Horses zijn te streamen op Apple TV+.

Lees ook
De bruutste (en beste?) serie van Prime Video krijgt een spin-off
Het lijkt erop dat we voorlopig genoeg vette actie uit de wereld van 'Reacher' kunnen verwachten.... Lees verder
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Heb jij een abonnement op Apple TV+?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen