search
Sterk ontvangen Netflix-serie uit 2022 krijgt eindelijk het tweede seizoen
Series / Nieuws

Sterk ontvangen Netflix-serie uit 2022 krijgt eindelijk het tweede seizoen

"Midnight at the Pera Palace is een Turkse serie over tijdreizen en historische mysteries in Istanbul."

Klaar voor een intrigerende mix van geschiedenis, mysterie en tijdreizen? Midnight at the Pera Palace neemt je mee naar een betoverend hotel waar de grenzen van tijd en ruimte vervagen. Hier zijn vijf dingen die je moet weten om volledig voorbereid te zijn op dit fascinerende avontuur.

Waar gaat de serie over?


Midnight at the Pera Palace volgt Esra, een jonge journalist die in het iconische Pera Palace Hotel in Istanbul terechtkomt. Wat begint als een simpele opdracht, verandert al snel in een tijdreisavontuur wanneer ze ontdekt dat een van de kamers haar terugvoert naar 1919. Terwijl Esra zich mengt in de turbulente geschiedenis van Turkije, moet ze een complot om de toekomst van het land te veranderen zien te stoppen.

Wie heeft de serie gemaakt?


De serie is gebaseerd op het gelijknamige boek van Charles King, dat de rijke geschiedenis van het Pera Palace Hotel en de stad Istanbul belicht. De show is ontwikkeld door Emre Sahin en Kelly McPherson, die eerder samenwerkten aan andere historische projecten. Hun focus op het combineren van feit en fictie geeft Midnight at the Pera Palace een unieke mix van avontuur en historische drama.

Wie spelen er in de serie?


In de hoofdrollen zien we Hazal Kaya als Esra, een vastberaden en nieuwsgierige journaliste. Selahattin Paşalı speelt Halit, een mysterieuze man die Esra helpt tijdens haar reis door de tijd. Engin Hepileri speelt de rol van Ahmet, de hotelmanager met veel kennis over de geschiedenis van het Pera Palace. Kaya is bekend uit de Turkse hitserie Adını Feriha Koydum, terwijl Paşalı een hoofdrol had in Love 101.

Voor wie is deze serie?


Midnight at the Pera Palace is ideaal voor liefhebbers van historische drama's en tijdreisverhalen. Als je hebt genoten van series zoals Outlander of Dark, dan biedt deze Turkse serie een perfecte mix van mysterie, avontuur en geschiedenis. Het verhaal is gevuld met historische personages, intriges en onverwachte wendingen die je constant geboeid zullen houden.

Is de serie te bingen?


Met acht afleveringen van ongeveer 45 minuten per stuk, is Midnight at the Pera Palace een serie die je gemakkelijk kunt bingen in een weekend. De spannende verhaallijn en de mysterieuze setting zorgen ervoor dat je steeds verder wilt kijken, terwijl de relatief korte duur van de afleveringen het toegankelijk houdt.



Het tweede seizoen van Midnight at the Pera Palace is donderdag 12 september 2024 te zien op Netflix. Dompel jezelf onder in een tijdloos avontuur vol mysterie en intriges!

Lees ook
Sterk ontvangen en aangrijpende Netflix-serie is terug en direct in de top 10
De Turkse en goed ontvangen dramaserie Zeytin Ağacı heeft een tweede seizoen.... Lees verder
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Heb jij s1 van Midnight at the Pera Palace gezien?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen