search
Monsterlijke en onvoorstelbare Netflix-serie uit 2022 terug met een nieuw en gruwelijk seizoen
Series / Nieuws

Monsterlijke en onvoorstelbare Netflix-serie uit 2022 terug met een nieuw en gruwelijk seizoen

"Monsters: The Lyle and Erik Menendez Story volgt de schokkende rechtszaak na de moord op hun ouders."

Klaar voor een huiveringwekkende nieuwe toevoeging aan de Monsters-serie? Na het succes van Dahmer – Monster: The Jeffrey Dahmer Story is Netflix terug met een nieuw, gruwelijk seizoen dat draait om de beruchte Menendez-broers. Hier zijn vijf dingen die je moet weten voordat je begint aan dit monsterlijke drama.

Waar gaat de serie over?


Monsters: The Lyle and Erik Menendez Story volgt het schokkende verhaal van de Menendez-broers, die in 1989 hun eigen ouders op brute wijze vermoordden in hun huis in Beverly Hills. De serie duikt diep in de achtergrond van de broers en hun motieven, en laat zien hoe de moorden leidden tot een van de meest besproken rechtszaken in de Amerikaanse geschiedenis.

Wie heeft de serie gemaakt?


De serie is gemaakt door Ryan Murphy en Ian Brennan, het duo achter Dahmer – Monster: The Jeffrey Dahmer Story en andere bekroonde true crime-producties. Netflix heeft met Monsters een gloednieuw seizoen neergezet dat de rauwe, psychologische kant van het Menendez-verhaal verkent. Murphy staat bekend om zijn vermogen om complexe misdaadzaken om te zetten in meeslepende, dramatische series.

Wie spelen er in de serie?


Het nieuwe seizoen brengt een sterke cast samen, met acteurs die Lyle en Erik Menendez tot leven brengen. Lyle wordt gespeeld door Miles Gaston Villanueva, bekend van The Young and the Restless, terwijl Erik wordt vertolkt door Nick Stahl, die eerder te zien was in Terminator 3: Rise of the Machines. Daarnaast zijn er gastoptredens van acteurs uit eerdere Monster-seizoenen.

Voor wie is deze serie?


Monsters: The Lyle and Erik Menendez Story is ideaal voor fans van true crime-series zoals Mindhunter en American Crime Story. Als je hebt genoten van het eerste seizoen over Jeffrey Dahmer, zal deze serie je opnieuw boeien met een mix van psychologische spanning, schokkende wendingen en meeslepend drama.

Is de serie te bingen?


Net als het eerste seizoen, bestaat deze nieuwe Monsters-serie uit tien afleveringen van elk ongeveer 50 minuten. Dit maakt het ideaal voor een weekend binge-watch, waarbij je je volledig kunt laten meeslepen door het duistere en complexe verhaal van de Menendez-broers.



Monsters: The Lyle and Erik Menendez Story is vanaf donderdag 19 september 2024 te zien op Netflix. Zorg dat je klaar bent voor een gruwelijk nieuw seizoen!

Lees ook
Netflix kondigt nieuwe epische monsterserie aan: 'Gyeongseong Creature'
Een heerlijk ouderwetse monsterserie die zich afspeelt in Korea in het jaar 1945.... Lees verder
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Monsters: The Lyle and Erik Menendez Story kan nooit zo goed worden als de eerdere serie

  • Eens

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Oneens

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen