search
Na ruim een half keert het Marvel Cinematic Universe eindelijk terug op Disney+
Series / Nieuws

Na ruim een half keert het Marvel Cinematic Universe eindelijk terug op Disney+

'Agatha All Along' onthult de duistere magie en plannen van Agatha Harkness uit 'WandaVision'.

Ben je klaar om het Marvel-universum vanuit een geheel nieuw perspectief te beleven? Agatha All Along biedt een intrigerende blik op de duistere magie en manipulatie van Agatha Harkness, de heks die haar krachten onthulde in WandaVision. Hier zijn vijf belangrijke dingen die je moet weten voordat je deze fascinerende serie gaat kijken.

Waar gaat de serie over?


Agatha All Along richt zich op de achtergrond en motieven van Agatha Harkness, de mysterieuze en krachtige heks die Wanda Maximoff’s wereld op zijn kop zette. De serie duikt dieper in haar verleden, onthult haar sinistere plannen en laat zien hoe ze eeuwenlang heeft overleefd in een wereld vol bovennatuurlijke dreigingen. Verwacht een mix van horror, mysterie en magie, waarin goed en kwaad steeds meer in elkaar overvloeien.

Wie heeft de serie gemaakt?


Agatha All Along is ontwikkeld door Jac Schaeffer, die ook verantwoordelijk was voor WandaVision. Deze serie bouwt verder op de samenwerking tussen Marvel Studios en Schaeffer, die opnieuw haar unieke visie op het Marvel-universum toont. Met haar creatieve benadering en sterke verhaallijn brengt Schaeffer de duistere en magische wereld van Agatha Harkness tot leven, ondersteund door een getalenteerd team van Marvel-experts.

Wie spelen er in de serie?


Catherine Hahn keert terug in haar iconische rol als Agatha Harkness, waarmee ze een favoriet onder de fans werd. Naast Hahn zullen er nieuwe gezichten en bekende personages uit het Marvel-universum te zien zijn, hoewel veel details nog geheim worden gehouden. Verwacht verrassende cameo's en fascinerende nieuwe karakters die de wereld van Agatha verder verkennen.

Voor wie is deze serie?


Agatha All Along is een must-see voor fans van WandaVision en iedereen die geïnteresseerd is in de duistere en magische kant van het Marvel-universum. Als je van series zoals Loki of Doctor Strange hebt genoten, is deze serie zeker iets voor jou. Het biedt een diepere verkenning van de mystieke krachten en intriges die Marvel zo boeiend maken.

Is de serie te bingen?


Naar verwachting zal Agatha All Along bestaan uit 9 afleveringen van elk 40 tot 50 minuten. Dit maakt het ideaal voor een weekend binge-watch, waarbij je volledig kunt opgaan in de mystieke en sinistere wereld van Agatha Harkness.



Agatha All Along is vanaf 18 september te zien op Disney+. Maak je klaar voor een betoverend en sinister avontuur!

Lees ook
Marvel-serie 'Agatha All Along' eindigt op de perfecte dag
Iemand op de marketing-afdeling van Disney+ heeft hier goed over nagedacht.... Lees verder
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Zin in deze MCU-serie?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen