search
4 verborgen en inspirerende Netflix-series voor op jouw watchlist
Series / Nieuws

4 verborgen en inspirerende Netflix-series voor op jouw watchlist

Het zal voor velen een fase in het leven zijn geweest waarin alle emoties uitvergroot werden.

Netflix biedt sinds 2013 een overvloed aan topseries in Nederland, maar tussen al die bekende titels schuilen verborgen parels die je misschien over het hoofd hebt gezien, en zeker niet mag missen. We hebben vier van deze hooggewaardeerde series voor je uitgezocht. Zijn deze titels iets voor jou?

Skins



Deze tienerserie is in de loop der jaren vooral in het VK uitgegroeid tot een zeer geliefde cultserie. Op Rotten Tomatoes stijgt de score op de Popcornmeter naar een hele goede 70%. Je streamt alle zeven 'volumes' op Netflix.

De indringende serie Skins volgt het rusteloze leven van een groep tieners terwijl de vrienden en wannabe-geliefden hun laatste twee schooljaren doorlopen.



Ginny & Georgia



Romantiek en tienerdrama gaan vaak hand in hand. Zo ook in deze serie op Netflix. Het publiek op Rotten Tomatoes ziet de serie wel zitten, gezien de score van 75%.

De vrijgevochten Georgia en haar kinderen Ginny en Austin verhuizen naar het noorden om een frisse start te maken, maar merken dat de weg niet is geplaveid met rozen.



The Society



Een groot mysterie waarbij niemand weet wat er aan de hand is. Ontdek het in tien afleveringen op Netflix. De waardering voor deze serie is groot. Het krijgt op Rotten Tomatoes een score van maar liefst 86%.

Wanneer alle andere inwoners in The Society op mysterieuze wijze verdwijnen uit hun rijke stad, moeten de tieners van West Ham hun eigen samenleving vormen om te overleven.



Atypical



Doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg. Of toch niet? Deze komische dramaserie wordt door velen geliefd, en krijgt op Rotten Tomatoes een waarderingscijfer van 92%. Bekijk alle vier de seizoenen op Netflix.

Atypical - Wanneer een tiener met een stoornis binnen het autismespectrum graag een vriendin wil, leidt zijn drang naar onafhankelijkheid tot zelfontdekking voor zijn hele familie.



Lees ook
Ster uit 'The Matrix' speelt grote rol in Netflix-serie van Arnold Schwarzenegger
De actieheld gaat met een andere ster van formaat weer een nieuw avontuur aan.... Lees verder
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Hoeveel van deze series heb jij gezien?

  • 1 of 2

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • 3 of 4

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen