search
Eerste recensies seizoen 2 'The Old Man': fantastisch vervolg of grote teleurstelling?
Series / Nieuws

Eerste recensies seizoen 2 'The Old Man': fantastisch vervolg of grote teleurstelling?

Seizoen 2 van The Old Man krijgt verrassende recensies op Rotten Tomatoes.

Het is soms heel lastig om een leuke serie te vinden en als je een leuk seizoen gevonden hebt, geeft dat geen garantie voor een sterk tweede seizoen. Is het vervolg van de thriller The Old Man net zo goed als het eerste seizoen? Topcritici op Rotten Tomatoes geven hun mening.

The Old Man van Jonathan E. Steinberg en Robert Levine ging twee jaar geleden in première. De thriller is gebaseerd op het gelijknamige boek van Thomas Perry, een Amerikaanse schrijver die vooral bekend is in het mysterie- en thrillergenre.

Rotten Tomatoes


De serie volgt oud-CIA agent Dan Chase. Hij woont al dertig jaar in Vermont zonder contact met de buitenwereld. Nadat hij een indringer heeft vermoord, moet hij onderduiken. FBI-assistent-directeur Harold Harper krijgt tegelijk de opdracht om Dan te arresteren.

Het eerste seizoen van The Old Man behaalde een torenhoge score van 97% op Rotten Tomatoes. Helaas scoort seizoen 2 veel lager. Critici geven dit seizoen namelijk slechts een magere 60% (op het moment van schrijven).

Veel potentie


Topcriticus Kaiya Shunyata van RogerEbert.com schrijft dat de maatschappij niet meer geïnteresseerd is in lange series. Als dat wel was, "zou seizoen twee van The Old Man misschien heel goed zijn geweest. Nu toont dit seizoen weliswaar veel potentie, maar uiteindelijk blijft het bergafwaarts gaan."



Aan de andere kant vindt criticus Arezou Amin van Collider het tweede seizoen juist wel heel goed. Ze schtijft: "Seizoen 2 is aanzienlijk realistischer, maar dit is in het voordeel van de serie. Anders zou het het verhaal ernstig tekortdoen."

Disney+


Ben je nieuwsgierig geworden naar The Old Man? Stream de thriller dan op Disney+.

Lees ook
Eerste recensies gloednieuwe 'How To Die Alone': goede kijktip of toch een misser?
Gloednieuwe serie How To Die Alone is een grote hit op Rotten Tomatoes.... Lees verder
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Staat The Old Man nu op jouw watchlist?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen