search
Eerste recensies gloednieuwe 'How To Die Alone': goede kijktip of toch een misser?
Series / Nieuws

Eerste recensies gloednieuwe 'How To Die Alone': goede kijktip of toch een misser?

Gloednieuwe serie How To Die Alone is een grote hit op Rotten Tomatoes.

Het is niet altijd even makkelijk om een nieuwe serie uit te zoeken. Vaak klinkt het plot fantastisch, maar schieten de afleveringen tekort. Binnenkort komt de gloednieuwe How To Die Alone uit, maar is deze serie eigenlijk wel de moeite waard? Critici op Rotten Tomatoes geven hun oordeel.

Natasha Rothwell is de maker van de gloednieuwe Amerikaanse komedie. Ze werkte samen met co-maker Vera Santamaria en beiden hebben ook gediend als de showrunners. Bovendien speelt Rothwell de hoofdrol van Melissa, ook wel 'Mel' genoemd.

Rotten Tomatoes


How To Die Alone vertelt het verhaal van Mel, een werknemer van de luchthaven JFK. Ze is nog nooit verliefd geweest en heeft langzaam haar passie in het leven verloren. Wanneer ze plotseling oog in oog staat met de dood, besluit ze haar leven te veranderen.

Critici zijn in één klap verliefd geworden op Mel en haar verhaal. Zij geven de serie dan ook een fantastische score van 83% op Rotten Tomatoes (op het moment van schrijven).

"Buitengewoon"


Topcriticus Alan Sepinwall van Rolling Stone geeft zijn complimenten aan Rothwell: "Het is Natasha Rothwell die haar sterke punten als schrijfster en kunstenaar, als zowel comédienne als actrice, demonstreert, en het is buitengewoon bevredigend."



De serie wordt zelfs "één van de meest vreugdevolle, eerlijke en hoopvolle series van het jaar" genoemd door criticus Taylor Gates van Collider.

Disney+


Ben je nieuwsgierig geworden naar How To Die Alone? De komedie is vanaf 13 september te streamen op Hulu en zal binnenkort ook verschijnen op Disney+.
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

How to Die Alone: kijken?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen