search
Stevige wraakfilm doet het prima in de Top 10 van Prime Video
Films / Nieuws

Stevige wraakfilm doet het prima in de Top 10 van Prime Video

Een kleine oplichter verandert in een meedogenloze machine in haar zoektocht naar wraak.

De actiefilm Duchess staat al gedurende een aantal weken solide in de Top 10 en wisselt tussen de tweede en de vijfde plaats. Het verhaal van Scarlett (Charlotte Kirk), die door een grote diamanthandelaar voor zijn karretje wordt gespannen, valt duidelijk in de smaak.

De film is geregisseerd door Neil Marshall en in de stijl van Guy Ritchie's Lock, Stock and Two Smoking Barrels. Scarlett gaat behoorlijk tekeer in haar zoektocht naar wraak.

Achtervolging


Wanneer ze op stap is met haar vriend loopt ze de gladde Robert (Philip Winchester) tegen het lijf. Hij weet de naïeve vrouw voor zijn karretje te spannen, maar dit kost Scarlett bijna het leven.

Daarom zet ze de achtervolging in op degenen die haar voor dood achterlieten. Duchess is wat actie betreft een stuk harder dan Ritchie's beroemde film.

Overig


Hoofdrolspeelster Kirk schreef het verhaal samen met regisseur Neil Marshall en Simon Farr. Andere rollen worden gespeeld door onder andere Sean Pertwee, Colin Egglesfield en Stephanie Beacham.



Je kunt Duchess bekijken op Prime Video.

Lees ook
Ben je fan van 'Gen V' en 'The Boys', dan is deze stevige actieserie op HBO Max echt iets voor jou
Op HBO Max verscheen in 2021 de film The Suicide Squad spin-off Peacekeeper en deze werd sterk ontvangen.... Lees verder
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

Ben jij dol op wraakfilms?

  • Ja

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen