search
89% op Rotten Tomatoes: deze ijzersterke serie uit 2017 kun je gewoon streamen
Series / Specials

89% op Rotten Tomatoes: deze ijzersterke serie uit 2017 kun je gewoon streamen

De geweldige comedyserie 'The Bold Type' stream je gewoon op Videoland.

Op zoek naar een leuke serie om dit weekend te kijken? Dan hebben we een aanrader voor je: de comedyserie The Bold Type. Hij scoort geweldig op Rotten Tomatoes en je streamt hem gewoon op Videoland.

The Bold Type is een Amerikaanse serie, gecreëerd door Sarah Watson. Het eerste seizoen van de serie verscheen in 2017. Daarna volgden er nog vier seizoenen, tot het einde in 2021.

Vriendschap en werk


De serie volgt het leven van drie jonge vrouwen: Jane, Kat en Sutton. Zij werken bij het fictieve lifestylemagazine Scarlet in New York City. We zien hun persoonlijke en professionele groei terwijl ze te maken krijgen met de uitdagingen van de moderne media-industrie.

Hun vriendschap staat centraal. Samen ondersteunen ze elkaar in het streven naar succes en geluk, ondanks de druk van hoge verwachtingen en complexe relaties. Het is hierdoor niet altijd makkelijk om een balans te vinden tussen hun werk en hun privéleven.

Rotten Tomatoes


De rol van Jane Sloan wordt gespeeld door Katie Stevens (Faking It). Als Kat Edison zien we Aisha Dee (The Saddle Club), als Sutton Brady-Hunter zien we Meghann Fahy (One Life to Live) en als Richard Hunter zien we Sam Page (Gossip Girl).



De serie is gebaseerd op het leven van voormalig Cosmopolitan-hoofdredacteur Joanna Coles, die meewerkte als uitvoerend producent. Op Rotten Tomatoes scoort de serie een indrukwekkende 89%.

Videoland


De critics consensus: "The Bold Type is slim, hip en uitbundig gespeeld. De serie combineert op scherpe wijze de soapachtige plots met drama op de werkvloer, wat heel actueel aanvoelt."

Bekijk The Bold Type op Videoland.

Lees ook
Dit moet wel de beste Marvel-serie tot op heden zijn: "buitengewone krachten"
De superheldenserie Legion volgt David Haller's ontdekking van zijn buitengewone krachten.... Lees verder
Interesse om voor ons te komen schrijven? Wij zijn op zoek naar freelance redacteuren.

The Bold Type? Is het wat?

  • Ja, natuurlijk

    45
    %
    1.000
    stemmen
  • Nee, ik raad deze niet aan

    45
    %
    1.000
    stemmen

Aanbevolen artikelen